- Emoji Skoru
- 5.272
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.281
Oldu cnm yazın konuşuyordukfazla olmasada bir kaç muhabbetimiz oldu galiba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu cnm yazın konuşuyordukfazla olmasada bir kaç muhabbetimiz oldu galiba![]()
ne zamandır girmiyorum bu topiğe sanırım kız yoksa tanıdım seniOldu cnm yazın konuşuyorduk
Bence tanımadın söyle bakalım ben kimim :)))ne zamandır girmiyorum bu topiğe sanırım kız yoksa tanıdım seni![]()
ben seni ismen bilirim tek ama hatırımda kalan bi banlandığındı kızın birinin resmini paylaşmıştın her topikte can sıkıntısından onu hatırlıyorum hala :)Bence tanımadın söyle bakalım ben kimim :)))
Evet TT :))))çirkin bi kızın resmini her topiğe atmistim can sıkıntısından :))))ben seni ismen bilirim tek ama hatırımda kalan bi banlandığındı kızın birinin resmini paylaşmıştın her topikte can sıkıntısından onu hatırlıyorum hala :)
tanıdığıma inandın mı şimdiEvet TT :))))çirkin bi kızın resmini her topiğe atmistim can sıkıntısından :))))
Evet neden gelmiyorsun buralaratanıdığıma inandın mı şimdi![]()
Günaydin ahsenim, hayirdir niye iyi degilsin de sadece öyle gibisin? :)iyi geceler dilerimmçok şükür Ebrumm iyi gibi gibiyim
sen nasılsın
![]()
Ne bilim kiz cikip gidiyor aklimdan akilmi kaldi bendeEvet neden gelmiyorsun buralara
Bilsem niye oyleyim cok sukur problemimde yok arada ruh halim dalgalaniyor sanirim hastaligimdan yoksa ben iyiyim o uyuz olmasaGünaydin ahsenim, hayirdir niye iyi degilsin de sadece öyle gibisin? :)
Bende söyle böyleyim kuzum :))
Gecmis olsun kardesim, cabuk atlatirsin insallah. Havalar sogudu kendini sicak tut.Bilsem niye oyleyim cok sukur problemimde yok arada ruh halim dalgalaniyor sanirim hastaligimdan yoksa ben iyiyim o uyuz olmasa![]()
hep azisin yüzünden @-Mahperi-Gecmis olsun kardesim, cabuk atlatirsin insallah. Havalar sogudu kendini sicak tut.
Bu azis bizim kizin aklini aldihep azisin yüzünden @-Mahperi-
akşam koymuş resmini profilini 2 saat dil döktüm değiştir diye sabaha ancak değiştirdiBu azis bizim kizin aklini aldi![]()
Nerden cikti bu azis?akşam koymuş resmini profilini 2 saat dil döktüm değiştir diye sabaha ancak değiştirdi![]()
seni bizden almaya çalışıyor daha napsın bırak aziside bizimle ilgilenAaa ni var azisimde yaa takti bu da vallahi @kkrizantem![]()
Ilgileniyorum sizlede rahat birak azisimi cadiiseni bizden almaya çalışıyor daha napsın bırak aziside bizimle ilgilen![]()
cikkss azisimde azisim derim ben yineAhsen ben sana bir azis göstereyim de bakalim bir daha azisleri gözün görüyor mu![]()
Bak bu da azisIlgileniyorum sizlede rahat birak azisimi cadii
cikkss azisimde azisim derim ben yine![]()
Ben kendisini yillardir taniyorum Ebrum biliyorum benim icin sarkilari onemli kisiligi onemliBak bu da azis
![]()