- Emoji Skoru
- 11.820
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.661
meryemcim ben bilgisayrdan zor takip ediyorum sen gördüğüne yapıştır gitsinHerşey çok hızlı kontrol edemiyoreee tlfndan girince![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meryemcim ben bilgisayrdan zor takip ediyorum sen gördüğüne yapıştır gitsinHerşey çok hızlı kontrol edemiyoreee tlfndan girince![]()
Ayy uykum çok var ama her an kaçabilirim![]()
meryemcim ben bilgisayrdan zor takip ediyorum sen gördüğüne yapıştır gitsin![]()
iyi geceler canım meyrayı öp yerimeBu hı beni aşar hanımlar iyi geceler diliyorum hepinize azcık sessiz olun uyuyacağım![]()
Sağol gülüm görüşürüziyi geceler canım meyrayı öp yerime![]()
çok ayıpYapıştır gitsin derken önüne geleni şey et gibi oldu![]()
iyi geceler bitanemmBu hız beni aşar hanımlar iyi geceler diliyorum hepinize azcık sessiz olun uyuyacağım![]()
Bu hız beni aşar hanımlar iyi geceler diliyorum hepinize azcık sessiz olun uyuyacağım![]()
Ayyy niye kızıyım ki ??![]()
yardım lazım mıİyi geceler balum hanımlar bende bir süre kaçıyorum çocuğu uyatmam gerek bir de malum çocuk çalışmalarım var iş yüküm çok![]()
hayırlı geceler hayatımmmmİyi geceler balum hanımlar bende bir süre kaçıyorum çocuğu uyatmam gerek bir de malum çocuk çalışmalarım var iş yüküm çok![]()
çok ayıp![]()
![]()
ne yardımı oyardım lazım mı![]()
sananene yardımı o![]()
meryemcim ben bilgisayrdan zor takip ediyorum sen gördüğüne yapıştır gitsin![]()
Aynen walla yameryemcim ben bilgisayrdan zor takip ediyorum sen gördüğüne yapıştır gitsin![]()
ahhahaha çok sevdim ben seni yaaAyibin yolu kayippp
yardım lazım mı![]()
Bugün senin akıl başka şeylere calisiyooooYapıştır gitsin derken önüne geleni şey et gibi oldu![]()