- Emoji Skoru
- 2.397
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #8.281
Unutulur musun sen bebek :)))
mucuuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unutulur musun sen bebek :)))
Duymaz duymaz merak etme bekar o niye duysun kiiihaklısın aynen aynen @-Mahperi- duymasın
Hafife alma bebegimm bekar olusumuuDuysada anlamaz zaten . Ne bilsin o BEKAR sonuçtaaa![]()
uuuDuymaz duymaz merak etme bekar o niye duysun kiii
Hafife alma bebegimm bekar olusumuu![]()
mahperi de azıttı helcin noluyo be
Korkuyorummahperi de azıttı helcin noluyo be![]()
Nolduuu bebegimm
Ayy ben uslu kizim o nasil sozmahperi de azıttı helcin noluyo be![]()
Duymaz duymaz merak etme bekar o niye duysun kiii
Hafife alma bebegimm bekar olusumuu![]()
Ben şuan bebiş buyutuyorum sen de yap evinde otur@mervesivik Bitanem kahvaltını etde gel gari ...
@Aksamlar Ohhhhh biz ekmek parası için çalışalım sen daha uyuAdaletsizsin Dünyaaaa
![]()
Ne işi yapiyorsun tatlim?Müştteri geldi :)) Onunla ilgilenıyodum ..
E napıyon çalışmalara devam mı?
Teşekkürler almayayımBen şuan bebiş buyutuyorum sen de yap evinde otur![]()
Kiz Allah seni guldursun bir de kirmiziya boyamiş be
O an o denk geldı napaydım kocamın kıllı bacaklarını KK ya mı ataydımKiz Allah seni guldursun bir de kirmiziya boyamiş beAllahimm
Çaliş dur o zamn ilerde duyarim bebiş olunca inşAllah tabi ki :* sabahdan yazdiklarinizi okuya okuya anca geldimTeşekkürler almayayım![]()
Daha 2-3 yıl var . Kaza olmazsa planlarımız arasında yok şuan ben çocuğuma gelecek vaad etmek ıstıyorum :))Çaliş dur o zamn ilerde duyarim bebiş olunca inşAllah tabi ki :* sabahdan yazdiklarinizi okuya okuya anca geldim![]()
İnşAllah evet doğru bebek hep bereketiyle gelir bir az da o katkida bulunur.bende oldu şukur :)Daha 2-3 yıl var . Kaza olmazsa planlarımız arasında yok şuan ben çocuğuma gelecek vaad etmek ıstıyorum :))
Kizlar nerde bakiyim fikir almam gerek sizlerden hepiniz ne zamn oluyorsunuz? Evlileri anladim da vu bekaelae nerde ?))) heo geziyorlar dimi koca ariyorlar![]()
![]()