- Emoji Skoru
- 216.206
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #8.501
bir şekilde bir gün ünlü olacağım biliyordum işte biliyordum gazetelere çıkıcamEniştesini kıskanan baldız cinnet geçirdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir şekilde bir gün ünlü olacağım biliyordum işte biliyordum gazetelere çıkıcamEniştesini kıskanan baldız cinnet geçirdi![]()
Show tv nin whatsapp ihbar hattına mesaj atıyorum şimdi sen görürsünbir şekilde bir gün ünlü olacağım biliyordum işte biliyordum gazetelere çıkıcam![]()
TV mii ayy haberim olsun önceden yaa pat diye haber olmayalım ekranlarda güzel çıkayımShow tv nin whatsapp ihbar hattına mesaj atıyorum şimdi sen görürsün![]()
Gonşulaar yetişinn diye bağirimm de tutsun haberTV mii ayy haberim olsun önceden yaa pat diye haber olmayalım ekranlarda güzel çıkayım![]()
Feracelim beni bosayacak sizin yuzunuzden.TV mii ayy haberim olsun önceden yaa pat diye haber olmayalım ekranlarda güzel çıkayım![]()
kız ne komşuyu topluyorsun aaa bide enişteme sarktırmadı beniiiGonşulaar yetişinn diye bağirimm de tutsun haber![]()
sende uslu dur bananee baldız dururken dışarıya gitme dedim fena mı ettimFeracelim beni bosayacak sizin yuzunuzden.![]()
Magdur abla, kocasiyla kardesini tv de gorunce fenalik gecirdi,kız ne komşuyu topluyorsun aaa bide enişteme sarktırmadı beniii![]()
az sessiz olaydın olmazdı bunlar herkese git oohh bana geldimi komşular kalktı ayağaMagdur abla, kocasiyla kardesini tv de gorunce fenalik gecirdi,![]()
Aaa namusuma göz diktiaz sessiz olaydın olmazdı bunlar herkese git oohh bana geldimi komşular kalktı ayağa![]()
istemiyorum artık seniii git başkasının aşkı olAaa namusuma göz dikti![]()
Aglama, goz yaslarina kiyamamistemiyorum artık seniii git başkasının aşkı ol![]()
gözyaşı en büyük silah diye boşa demiyorlarAglama, goz yaslarina kiyamam![]()
Zaten ablanda beni birakip birakip gidiyorgözyaşı en büyük silah diye boşa demiyorlar![]()
o seni isteyerek mi bırakıyor sanıyorsunZaten ablanda beni birakip birakip gidiyorbenim de ihtiyaclarim var sonucta
![]()
Hemen de ablasini savunurmuso seni isteyerek mi bırakıyor sanıyorsunsevgiden aşktan önde geldi istekleri vay beee
![]()
kardeşim benim savunurum tabiiHemen de ablasini savunurmusdön dön 180 derece
Iyi bari. Ablan oldugunu hatirlaman da bi gelismekardeşim benim savunurum tabii![]()
Ben kaçar. Dizime doneyim. Bayaa kacirdim zaten![]()