- Emoji Skoru
- 305.790
- Puanlar
- 898
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #8.581
MinikimGeldim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MinikimGeldim :))
İçerde film izliyor benimki daldı gitti ben de mutfağı toparladım o ara geldim :))1 hafta yok olacaksın sanmistim :)
Wc giderken de alİçerde film izliyor benimki daldı gitti ben de mutfağı toparladım o ara geldim :))
Hiç bırakır mıyım kk yi bensiz![]()

Oradan yazıyorumWc giderken de al![]()
Yani saaaparken bile aklım Burda düşünİşte benim minikim yaa![]()
Ahaha koptumYani saaaparken bile aklım Burda düşün![]()
Inşallah çabuk uyumuştur kuzucuk. ^.^Suanki modum tam olarak bu
Miray hanimi uyutmaya calisiyorumm![]()
Hoş geldin koalammm❤Anaaaa burası da neresiii![]()
☺❤❤Oy kiyamam![]()
Hoş geldin minikimm ❤❤ güldürdün beni çok fena.Geldim :))
Gülmek yakışır yalnız az daha oturursam soğuğu bizzat açıktan alacağım ben kaçıyorumInşallah çabuk uyumuştur kuzucuk. ^.^
Hoş geldin koalammm❤
☺❤❤
Hoş geldin minikimm ❤❤ güldürdün beni çok fena.![]()
Yaa kıyamam dikkat et kendine canım.Gülmek yakışır yalnız az daha oturursam soğuğu bizzat açıktan alacağım ben kaçıyorum![]()
Hoş geldin canım
Yüzünde siyah maske kız uyansa korkacakAhaha koptum![]()
Hoş buldummmmm perimmmmInşallah çabuk uyumuştur kuzucuk. ^.^
Hoş geldin koalammm❤
☺❤❤
Hoş geldin minikimm ❤❤ güldürdün beni çok fena.![]()
O nasıl bakış öyle bir bakış attın kalbimi yaktınHoş buldum şekerim
Nasılsın![]()
Çok şükür keyfim yerinde yaptım yedim midem eritti bileHoş buldummmmm perimmmmnasılsın yaptn mi yemekleri
O nasıl bakış öyle bir bakış attın kalbimi yaktınçok şükür keyfim yerinde sen nasılsın? ^.^
Çok şükür keyfim yerinde yaptım yedim midem eritti bileşimdi yeniden yeme planları içindeyim.
![]()
Bende kurabiye var istersenO nasıl bakış öyle bir bakış attın kalbimi yaktınçok şükür keyfim yerinde sen nasılsın? ^.^
Çok şükür keyfim yerinde yaptım yedim midem eritti bileşimdi yeniden yeme planları içindeyim.
![]()