- Emoji Skoru
- 216.206
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #8.641
Kız sende de var mı delilik? Sen de eğlenceli bir kişiliğe benziyorsun.Ulaaaaa ! Noli burda![]()
kesin ondan kanım kaynadı. Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sende de var mı delilik? Sen de eğlenceli bir kişiliğe benziyorsun.Ulaaaaa ! Noli burda![]()
kesin ondan kanım kaynadı. Yerim seniiiBirimiz etiketlendiğinde diğer iki kişi de etiketlenmiş oluyor otomatikman koalam ahahha üçümüzü etiketlemek isteyenin birimizi etiketlemesi yeterli.Yapışık üçüz olduğumuzdan
![]()
Valla kişisine göre değişir kuzu sana hangi tarifeden uygulayayimKız sende de var mı delilik? Sen de eğlenceli bir kişiliğe benziyorsun.kesin ondan kanım kaynadı.
![]()
Ayy aynen yasa acayip zevkliAhahahah adamın devrelerini yakarız biz resmen ya![]()
hayat çekilmiyor ama başka türlü biraz eğlenmek lazım gülmek için saçmalamak lazım. Birini sinir etmek çok zevkli çok eğlenceli.
![]()
Valla kişisine göre değişir kuzu sana hangi tarifeden uygulayayim![]()
![]()
Seni burada birakamiyorm hahahahah
Canimm ciktiii uykusu var ve uyumamak icin inat etti uykusuzluktan dolayida huysuzdu kisaca aglaya aglaya uyudu ama uyudu sonundaInşallah çabuk uyumuştur kuzucuk. ^.^

Mavisim sen bana hala kusmusunBurdayim
Yok minik geçti tribimMavisim sen bana hala kusmusun![]()
Allah çevremizdekilere sabır versin. Haksız da olsam bazen direniyorum neyin direnişi bu bilmiyorum ahahahah.![]()

O göz bir kere açıldı mı kapatamayanlara daGunaydinnnnnnnveee tekrardan benim gibi uyucaklara iyiii uykular
![]()
Gelsin bacım gelsin kocasını işe geç bırakıp hiç bişey olmamış gibi haklı olmaya calisanlarada ay çok efor kaybettim özür dileticem diyeO göz bir kere açıldı mı kapatamayanlara da![]()
AhahaGelsin bacım gelsin kocasını işe geç bırakıp hiç bişey olmamış gibi haklı olmaya calisanlarada ay çok efor kaybettim özür dileticem diye![]()
Ay o kuyruk asla aşağıda kalmazAhahabir her koşulda haklıyız zaten
![]()
Aynen öyle,hem zaten hep haklıyım ki ben,niye yani haklısın diyeyimAy o kuyruk asla aşağıda kalmaz![]()
![]()