Hoş bulduk canımcığım sen de hoş geldiiiin!Merhaba canmmm hoşgeldin :)
Bu saatte ne isi , evin isi bitmiyor yaa vallaBen uyumak istiyorum ama işleri daha yeni bitirdim
Hali sildim :/ son 1 tane kaldı artık pertim çıkınca yarına bıraktımBu saatte ne isi , evin isi bitmiyor yaa valla
Hosbulduk canmm saol nasılsınHoş bulduk canımcığım sen de hoş geldiiiin!
Hali mi sildin neydi başının zoru yikamaciya verseydib ya canm kendini yoruyorsun :/Hali sildim :/ son 1 tane kaldı artık pertim çıkınca yarına bıraktım
İşte gecenin bu saatinde nasıl olunursa öyle çok şükür.. Sen nasılsın?Hosbulduk canmm saol nasılsın
Ben iyiyim kaynanamla atistim geldm suoermİşte gecenin bu saatinde nasıl olunursa öyle çok şükür.. Sen nasılsın?
Kız önemli bir şey değilse uzatmayın hiç... Hayat değmez iki günlük.Ben iyiyim kaynanamla atistim geldm suoerm
Hali mi sildin neydi başının zoru yikamaciya verseydib ya canm kendini yoruyorsun :/
Ay evet beyaz çok kirleniyor ya çocuk da varsa tamam pert yani2 hafta oldu yıkamadan geleli beyaz olunca halılar böyle oluyo hangi kafayla beyaz aldıysam
Ben iyiyim kaynanamla atistim geldm suoerm
Yok kız kustu gitti banaKız önemli bir şey değilse uzatmayın hiç... Hayat değmez iki günlük.
Evet baya hem deHahahahanasıl bari saydırdın mi
Var 12 aylık pek zararı yok bebeğimin daha çok dışardan gelen tozdan :/Ay evet beyaz çok kirleniyor ya çocuk da varsa tamam pert yani
Sorun neydi özel değilse tabisiEvet baya hem deahahgsgahah rahatladim
Çocuklara durduk yere calpol ilaç vermeye kalktı bende engel oldumSorun neydi özel değilse tabisi
Ah o dışarıdaki tozlar maalesef mahvettin biziVar 12 aylık pek zararı yok bebeğimin daha çok dışardan gelen tozdan :/
Çocuklara durduk yere calpol ilaç vermeye kalktı bende engel oldumdoğal olarak hasta değil birşey değil neden vermeye calisiyorsun dedm e bisey olmaz icsin dedi sacmalama anne dedm bubkadar snr koyup durma çocuklara dedi sonra kusti gitti
Kızının çocuğuna bakıyor mizmizlaninca ilaç veriyor..Bariz saçmalamış doktorum bile zor durumda kalmayınca ilaç yazmıyor yani durduk yere ne alaka
Kızının çocuğuna bakıyor mizmizlaninca ilaç veriyor..
Bende dedm çocuğum insanlar hasta olmadan ilaç içermez çok tehlikeli dedm onlar anlıyor ama o anlamıyor sonra bnm cocuklarm tabi sınır köy çam diyince kusuyoranlamadm aman ayda yılda bir giderm o da hep boyle yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?