Oturuyordum öyle canım sıkıldı buraya bir bakayım dedim, gerisi gördüğün gibi.
Aynen bende
Kk bağımlılık yapıyor ...
Girip bakıyorum sürekli laf yetiştirme cabasindayim
Deliyim gözü kara deliyimHahahahaha deli yaaa
Daha bakamadim bildirimlere...
Ayrintili incelerim daha sonra...
Ne yapıyorsunuz kizlar bensiz
Bir an önce kurtul bence. Bu saatte yemek yemek demek direkt kilo demekBir şeyler yiyeceğim şimdi mutfaktayım. Gece yemelerimden kurtulamadım.Sen napıyorsun?
İyumiyorm kitap okuyordumUyudunuz muu?
Kilo problemim yok çok şükür. Çok yemiyorum ama yine de az da olsa yiyesim geliyor.Bir an önce kurtul bence. Bu saatte yemek yemek demek direkt kilo demek
Evlenmeden önce benim de çok geliyordu ve kilom, fiziğim de gayet yerindeydiKilo problemim yok çok şükür. Çok yemiyorum ama yine de az da olsa yiyesim geliyor.
Oh iyi olmuş. Darısı başıma.Evlenmeden önce benim de çok geliyordu ve kilom, fiziğim de gayet yerindeydiKilo gibi zararı yoksa ye, güzeldir :) Evlendikten sonra gitti bu alışkanlık.
Aynen, içinden bir yanın ye bir yanında yeme diyor anlayabiliyorum seniOh iyi olmuş. Darısı başıma.çok sağlıklı bir durum değil ya. ://
Yedim ama şimdi de tatlı bir şey ye diyor içimdeki ses.Aynen, içinden bir yanın ye bir yanında yeme diyor anlayabiliyorum seni
İç sesin besliyor seni işte daha ne istiyorsun kızYedim ama şimdi de tatlı bir şey ye diyor içimdeki ses.içimdeki ses hep ye diyor zaten. Beni 100 kilo yapası var galiba.
Dost görünümlü düşman o yaİç sesin besliyor seni işte daha ne istiyorsun kız
O zaman tehlikeli olduğu kanısına varıp yememen gerekiyor :)Dost görünümlü düşman o ya
Keşke başarabilsem. :)) iyi geceler dilerim bu arada.O zaman tehlikeli olduğu kanısına varıp yememen gerekiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?