Kahvemide içtim benden şimdilik bu kadar işlerim var eşim de evde
Sindirime faydası var ya kahve yanında iyi oluyor hergub bı tane muhakkak icioyirm diyet döneminde
Ben onu istiyom
Canimsin valla cansin sen
Hergub hergub verilmez ki fırına demi ama
Yok doktumDünkü mercimekten yok mi
Bı foto çekeyim dedim görmeden nasıl gözünde kaldı anlamadım sodayı açarken tepsi sallandı köpüğü gitti üstteki kopuksiz halıBen onu istiyom
Sağol canimKolay gelsin cannm :d
Bendeee geldim meraba
Görüşürüz baby kolay gelsinSağol canim
Bı foto çekeyim dedim görmeden nasıl gözünde kaldı anlamadım sodayı açarken tepsi sallandı köpüğü gitti üstteki kopuksiz halı
Bı foto çekeyim dedim görmeden nasıl gözünde kaldı anlamadım sodayı açarken tepsi sallandı köpüğü gitti üstteki kopuksiz halı
Ben onu istiyom
Can sikintisi nelere kadir ohh mis herkes kahve yapmis ama tek gitmez ki o faldan anliyan biri olcakHoşgeldin merhaba televole :ddddd
Hiç anlamam anlayan varsa atarım fincan fotoCan sikintisi nelere kadir ohh mis herkes kahve yapmis ama tek gitmez ki o faldan anliyan biri olcak
Hosgeldin. Falimiz fallanmis kuzu bosver ben minigin kahvesini istiyom o daha guzelCan sikintisi nelere kadir ohh mis herkes kahve yapmis ama tek gitmez ki o faldan anliyan biri olcak
Can sikintisi nelere kadir ohh mis herkes kahve yapmis ama tek gitmez ki o faldan anliyan biri olcak
O gerçekçi çünkü öteki netten kes kopuala ydiHosgeldin. Falimiz fallanmis kuzu bosver ben minigin kahvesini istiyom o daha guzel
Bende anlamamHiç anlamam anlayan varsa atarım fincan foto
Bakin kizlar bize sahte kahve vermisO gerçekçi çünkü öteki netten kes kopuala ydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?