- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.739
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.221
calcifer munenin gizli sağ kolu olabilirMaşallah kara kutu gibisin sen de
Heee korktumHahah korktun mu ben değil daisy i dedi
Demek ki yeterince muhabbet edememişsinben şikayetçi değildim valla ondann
ay nasıl yaniÇok tanıdık geliyorsun bana
Yarana tuz mu bastım guzuuummmm
İlişkileri de uzun süreliymiş. Kadının ne tepki vereceği belli olmaz. Belki adamı affeder sonra siz kötü olursunuz.benim gönderdiğim anlaşılmazdı ama doğru diyosunuz karışmıyım bari. Yarın da o çocuğun doğumgünü var onu kutlamamız için evlerine çağırdı sevgilisi
Onedioda test aç
Yeni üye değilsin tanıdık birisin benceay nasıl yani
O zaman hediye olarak orda patlat gitsin en güzel hediyebenim gönderdiğim anlaşılmazdı ama doğru diyosunuz karışmıyım bari. Yarın da o çocuğun doğumgünü var onu kutlamamız için evlerine çağırdı sevgilisi
beni depresyona sokacak kadar margaret sin.kilo al 10 15 .saçlarını kısacık kestir kaşlarını recep ivedik gibi sal gitsinnn.belki o zaman depresyondan çıkarımm
helal ınandımı adamBende içemem kız , şaka yaptım . Şefime öyle demek zorunda kaldım yoksa gel çalış diyecekti , sonuçta çalışmam gereken gecede ben izin almışım ve aksine kriz çıkmış
Zaten hep böyle oluyor, alıştım ben.Yarana tuz mu bastım guzuuummmm
Yetişkin bir margırıtın vücudunun %60 margırıttır
Seni anlıyorum çünkü benim bebem ebemi öptü ki hala öpüyorZaten hep böyle oluyor, alıştım ben.
beni depresyona sokacak kadar margaret sin.kilo al 10 15 .saçlarını kısacık kestir kaşlarını recep ivedik gibi sal gitsinnn.belki o zaman depresyondan çıkarımm
yokk önce çirkin olduğundan emin olmam lazımmm.güzel kadın görmek istemiyorummmmmmCeycey bugün kimseye foto at demeyecekmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?