- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.164
- 698
- Konu Sahibi Heytttt be
Küçücük fıçıcık, içi dolu turşucukneye benziyor bu elektra biri hayrına ayrıntılı anlatsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçücük fıçıcık, içi dolu turşucukneye benziyor bu elektra biri hayrına ayrıntılı anlatsın![]()
Böyle kıpkırmızı saçları varneye benziyor bu elektra biri hayrına ayrıntılı anlatsın![]()
Ceycey onlara maskesiz atarsan yolarım. Bana maskeli attinayy çok mutlu oldumm.beni görecek 6. kişi sensin valla atıyorum şimdi![]()
![]()
Özelden at amaAşk olsun
Ben öyle bi insan mıyım?![]()
Valla benim cok merak ettiklerimden biri sensin. Profil resmin yuzunden. Sanki profilinle konusuyor gibi hissedip bazen geri duruyorum![]()
cıksssss![]()
Kankin sana kurban olsunKankim etiket yapmış gelmez miyim hiç![]()
Delirdin herhaldeÖzelden at ama![]()
neye benziyor bu elektra biri hayrına ayrıntılı anlatsın![]()
Yoldayım kanki. Artık eve dönüyorum. Bolu'dayım. Nasıl geçti habersiz o güzelim tatilKankin sana kurban olsun![]()
Mune koş , rüsvet veriliyor burdaSeverim yorumlarını. Hadi foto at bana jsjsjsj
Trafık var mı?Yoldayım kanki. Artık eve dönüyorum. Bolu'dayım. Nasıl geçti habersiz o güzelim tatil![]()
Amaannn biz bizeyiz ne olacakDelirdin herhalde
Benim ödüm kopuyor biri beni tanır diye
Direkt ıntihar edeyim daha kolay![]()
Yok kanki gayet güzel akıcı yollarTrafık var mı?
AynenKimseden resim istemiyorum çünkü mutlaka karşılığı beklenir ne me lazim![]()
Ya yan komşumsan ya eltimsen ya iş arkadaşımsanAmaannn biz bizeyiz ne olacak![]()
Mune koş , rüsvet veriliyor burda![]()
Yok ona dobra deniliyormuşispikçiiiiii
Eltim yokYa yan komşumsan ya eltimsen ya iş arkadaşımsan
Hepsini tek tek çekiştirmiştirim ben![]()