geyik ordinaryus profesörleri burada

çok geçmiş olsun.benim de boğazım yanıyor 10 günü geçti.çocuktan covid kaptım sandım ama testte negatif çıktı.bağışıklığın düşmüştür vitamin desteği alıyor musun?
C vitaminli bir ilaç yazdı doktor. Antibiyotik ve mukoza için ilaç da var. Benim de boğaz yanmasıyla başladı, dikkat et

beklerim ben .senle bir ara konuşalım bunu.borsaya gel günlük trade yapalımm.çok atraksiyonlu heyecanlı.ama para kazanmayı bekleme.o pek olmuyor bu aralar
çalışmaya başlayım zaten parayı oralarda değerlendirmeyi düşünüyorum . severim de güzel olur :)

kriptodan anlıyor musun?ben hiç bilmiyorum da.anca borsa da takılıyorum o da 2 ileri 1 geri
Eşim en son Çin kripto para piyasasına girmeye niyetleniyordu. Bugün bir emlak olayı patlamış, ekonomi sarsılmış. Neye elimi atsam kurutuyorum diyor.

evettt.alıyorsun ford aselsan koza dagi giyim hatta futbol kulüpleri hissesi.sonra düştükçe saydırıyorsun .çok eğlenceli çokkk
yaa ama ben ciddi yatrımcı olmaya niyetlendim :))) hiç terim işleyiş bilmiyorum ama hızlıca öğreneyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…