- 21 Kasım 2017
- 29.247
- 127.680
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.941
İşte burada çoğu kişi tanışıyorsanız da bunun bilinmemesini ister özellikle. Benim için pek fark etmiyor mesela ama buna dikkat eden çok var.ya ne alaka ne alaka ayyben sitede buraliysaniz konusaym falan gibi arkadas secmeye calismaidm konuyu cok yanlis anladiniz. Forumda konustgm bicok kisi var . Nereli oldugu onemli olarakda bakmadim. Burasi kucuk bi yer belki karsilasiyoruzdur belki hatta taniyoruzdur bile diyerek sordum bu kadar basit
O şehirde yaşayan biriyle karşılaşsanız ne olacak? Bir de anonim bir yer bu site.belki tanınmak istemiyor o şehirde yaşayan üye. Ankaralı tonla üye var bu topik de. Tanıştığımsa bunca yıl 2 kişi.ya ne alaka ne alaka ayyben sitede buraliysaniz konusaym falan gibi arkadas secmeye calismaidm konuyu cok yanlis anladiniz. Forumda konustgm bicok kisi var . Nereli oldugu onemli olarakda bakmadim. Burasi kucuk bi yer belki karsilasiyoruzdur belki hatta taniyoruzdur bile diyerek sordum bu kadar basit
ya onlar cevap vermesede olur ne biliyim bilinmek benim icinde onemli degil cunku nolcak kiİşte burada çoğu kişi tanışıyorsanız da bunun bilinmemesini ister özellikle. Benim için pek fark etmiyor mesela ama buna dikkat eden çok var.
O başlık altında yazarsanız kimse yadırgamaz zaten. Ama konu konu gezip şurda mı yaşıyorsunuz derseniz insanlar tuhaf karşılarDaha once sormamistim aklimada gelmeisti zaten . Ayrica burda boyle bir baslik var oraya yazilanlari gorunce sordum. Bu kadar sasirmaniz ilginc
taninmak istemeyen yazmasin boyle bir zolamam yokO şehirde yaşayan biriyle karşılaşsanız ne olacak? Bir de anonim bir yer bu site.belki tanınmak istemiyor o şehirde yaşayan üye. Ankaralı tonla üye var bu topik de. Tanıştığımsa bunca yıl 2 kişi.
Hah aynen buradan ürktüm. 1.5 yıl önce özel topik de yazdığım şey nasıl hortlamış dedimO başlık altında yazarsanız kimse yadırgamaz zaten. Ama konu konu gezip şurda mı yaşıyorsunuz derseniz insanlar tuhaf karşılar
ya ne bileyim bu kadar buyuteceginizi. Arama yerinde yazinca karsma cikan msjlara baktim. Ne tarih ne konu ismi vs onlara dikkat etmedim. Hepsi ayni sandim o an heralde bilemedimO başlık altında yazarsanız kimse yadırgamaz zaten. Ama konu konu gezip şurda mı yaşıyorsunuz derseniz insanlar tuhaf karşılar
Tanınma endişem yok . Öyle olsa hakkımda çok şey yazmazdım bdv de. Ama yeminle bakın Kırıkkale de değilim.taninmak istemeyen yazmasin boyle bir zolamam yok
Güzellik rutinlerimiz mi bahsettiğin topik.Eskiden güzel sohbetlerimiz oluyordu burada. Sonra hayat gailesi vs derken yazmaz olduk. Calci nin de bizim de güzellik topiğimiz bar. Orada yazıyoruz artık.
Selam eski üyelerdenmisiniz yoksa.Kk akademideki akademik titrler muazzam
Bu başlığı ilk kez görüyorum. Eski günlerimi özledim şimdi, geyiğin dibine vurduğumuz arkadaşlarımı. Ah ah.
Sizin icin demedim. İstemeyenler var dediniz ya o yuzden dedim. Benimde endisem olmadigi icin. neden problem yapacaklarini aklima getiremedim. neyse kusura bakmayinTanınma endişem yok . Öyle olsa hakkımda çok şey yazmazdım bdv de. Ama yeminle bakın Kırıkkale de değilim.yoksa buyurun bir çay içelim derdim
Hayır, Eylül'de üye oldum. Benim sözünü ettiğim muhabbetler gerçek hayatta olmuştu. Şimdi hepsinden çok uzak bir şehirdeyim, o nedenle kederlendim bir miktar.Selam eski üyelerdenmisiniz yoksa.
Aynı şey değil ki. Burada beni tanıyanlar oldu. Ama tanıyanlar zaten reel hayatımda olan insanlardı. Hiç sakıncası yok. Buradan tanışıp çok sevdiklerim de oldu pişman olduklarım da. Aynı reel hayat gibi yani. Tmm sorun yok. Anladım nasıl ulaştığınızı . İyi günler diliyorum size.Sizin icin demedim. İstemeyenler var dediniz ya o yuzden dedim. Benimde endisem olmadigi icin. neden problem yapacaklarini aklima getiremedim. neyse kusura bakmayin
ya ne bileyim bu kadar buyuteceginizi. Arama yerinde yazinca karsma cikan msjlara baktim. Ne tarih ne konu ismi vs onlara dikkat etmedim. Hepsi ayni sandim o an heralde bilemedim
Bende burada diye düşündümde ondan sordum..Hayır, Eylül'de üye oldum. Benim sözünü ettiğim muhabbetler gerçek hayatta olmuştu. Şimdi hepsinden çok uzak bir şehirdeyim, o nedenle kederlendim bir miktar.
Senin topiğe gelenler oldu mu? Reklam yaptım o kadar. Hem güzelleşmek istiyorlar hem gelmiyorlar. O da ilginçSabah sabah korkuttunuz bizi
Peki efendim.Bende burada diye düşündümde ondan sordum..
Aaa en tatlı en güvenilir üyedir kendisi. Ne ponçik nikli şeytaniler var aramızdaPeki efendim.
Üye isminiz insanda korku yaratıyor
Çok yorum yapmadan gideyim, kahvemi içeyim en iyisi.
Estafurullah ne korkusu çok şakacı aslında,birde nenem var o resmen anarşist olur kendileri:))Peki efendim.
Üye isminiz insanda korku yaratıyor
Çok yorum yapmadan gideyim, kahvemi içeyim en iyisi.
yok yaw. Bakım ciddi bir iş zor geliyor insanlaraSenin topiğe gelenler oldu mu? Reklam yaptım o kadar. Hem güzelleşmek istiyorlar hem gelmiyorlar. O da ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?