- Konu Sahibi Heytttt be
- #11.041
WhatsApp'tan mesaj gelmiş de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
WhatsApp'tan mesaj gelmiş de
Nerden bildinboşanma avukatı aramaya sanırım![]()
Sen Ankarayı kazan teyze falan demeye kalkmazsan seni himayeme alırım.Nerden bildin![]()
Ssssss Atam orada.ben baba tarafından Angaralıyım anne tarafından da yakınlarda bir şehirden.angaralı olmak çok mu iyi?pavyon ve angara oyun havalarıyla tanınıyoruz artıkımmm![]()
irkek mi yazan?WhatsApp'tan mesaj gelmiş de![]()

hee o baş tacımız.bir de köpeği fox var anıtkabirde benim kız sık sık onu görmeye gider.fox u ha atatürkü değilSsssss Atam orada.![]()
O hayvanın hikayesini okumuştum. Atamı üzmüşler diyeceğim ama şimdi daha çok üzülüyordur ülkenin haline bakınca.hee o baş tacımız.bir de köpeği fox var anıtkabirde benim kız sık sık onu görmeye gider.fox u ha atatürkü değil![]()
Kolay gelsin yavru.eba ya ödev yüklenmiş çözelim geliyorum.bye bayınızzzz![]()

Yiğidim aslanım orada yatıyor daha ne olsun değil miSsssss Atam orada.![]()
Sağol ceycey çok iyisinSen Ankarayı kazan teyze falan demeye kalkmazsan seni himayeme alırım.![]()
Yok bee altı tane kızın olduğu bir kız grubundan mesaj gelmiş herkes kendi yaşam şartlarından şikayet ediyorirkek mi yazan?![]()
Şu aralar beni mutlu eden tek şey.Yiğidim aslanım orada yatıyor daha ne olsun değil mi![]()
Tam ülkeden defolup gitme hayalleri kurarken aklıma gençliğe hitabenin gelmesi, yavaşça vazgeçmem, kapanış.O hayvanın hikayesini okumuştum. Atamı üzmüşler diyeceğim ama şimdi daha çok üzülüyordur ülkenin haline bakınca.![]()
Ülkemi çok seviyorum. Toprağını , insanını( bu bazen değişiyor. ) , havasını.... Sadece bazı şeyler değişecek.Tam ülkeden defolup gitme hayalleri kurarken aklıma gençliğe hitabenin gelmesi, yavaşça vazgeçmem, kapanış.
İnşallah bir an önceÜlkemi çok seviyorum. Toprağını , insanını( bu bazen değişiyor. ) , havasını.... Sadece bazı şeyler değişecek.![]()
bdv ye konu mu açsam ne.Ama konuyu bulamadım sorun orada![]()
Ahahah konu yoksunluğu çekiyorum, krize girecem bana konu açıığğğnKudrAlobar ne zamandır konusuz kaldı, ona aç wampir gadın, wöhşet team diye.
iyi de beni de gruptan sananlar var bana da saldırırlar o nolcekkk.KudrAlobar ne zamandır konusuz kaldı, ona aç wampir gadın, wöhşet team diye.