Geyikte yaparım, kariyerde :)

Ne güzell arkadaşsın sen tatlım yaa bebiş nasıl iyimi arkadaşın nasıl
cnm senin ziyafeti kıskanmıştım ya dün akşam arkadaşımın kaynanasının evine gittik.. sağolsun o da döktürmüşş midem bayram etti hazıra da kondumm :89:

sağol nafım.. bebiş maşallah çok sağlam bünyeli cnm.. üstelik de şeker, akıllı ve uyumlu.. allah korumuş her bebek atlatamaz bu durumu böyle güzel

arkadaşım iyi değil.. ben elimden geleni yaptım.. umarım ufacık olsa da bi ışık yakabilmişimdir.. benim için de iyi oldu aslında bu kadar ufak bi bebekle hiç bu kadar ilgilenmemiştim tecrübe oldu

Biraz forumda dolaşıyorum canlarım gelirseniz beni bulun
kaçırdım galiba seni cnm

Laptopun şarjı bitti küt diye sonra da eşim seyahate gidecekti onun ütülerini yaptım valiz hazırladık canım :97:

Heyecanla Fenerbahçe maçını bekliyorum

Çok öptüm seni kuşum

Laptopun şarjı bitti küt diye sonra da eşim seyahate gidecekti onun ütülerini yaptım valiz hazırladık canım :97:

Heyecanla Fenerbahçe maçını bekliyorum

Çok öptüm seni kuşum
güzel temennilerin için sağol nafımm

eşine iyi yolculuklar cnm..

maç mııı çok kopuğum futboldann
ama sen fenerliysen fener yensinn :82:

güzel temennilerin için sağol nafımm

eşine iyi yolculuklar cnm..

maç mııı çok kopuğum futboldann
ama sen fenerliysen fener yensinn :82:

Sağol canım ivit maççç iki senedir son maçta kaybediyoruz şampiyonluğu bugünde ya Trabzonspor yada Fenerbahçe kazanacak Ben Trabzonluyum ama Fenerbahçeyi tutuyorum ve Fenerbahçe kazansın istiyorum

Hep destek tam destek

Harry potter ve askaban tutsağı başlamış ben ona bakınayım biraz çıkıyorum canım öptüm çok

selam şekerparelerim
şampiyon oldukkkkkkkkkkkkkkkkk
ama içim çok buruk ilk defa böyle önemli bi maçı izleyemedim
bay C cimbomlu ya maçıizlemeye götürmedi işten geç çktı zaten insan kutlamalara götürür

kuzum

Fener golll gollll golllll

Fenerr golll golll golllll

Şampiyonuz şampiyonn

Çok yorgunum eğlenmeye gidecek halim yok ama eşimle kutlaştık sizinle de kutlaşayım dedim kızlarrr

Öptüm sizi iyi geceler

bitanemle tanışmadan önce koyu cimbomlu idim ama aşkım beni fenerbahçeli yapt nafımmm aşkım için takımımı değiştirdim aman millet aşkı için din değiştirio

bitanemle tanışmadan önce koyu cimbomlu idim ama aşkım beni fenerbahçeli yapt nafımmm aşkım için takımımı değiştirdim aman millet aşkı için din değiştirio

Ben doğuştan Fenerbahçeliyim Fenerbahçeli bir sülalaye de gelin geldim çok mesudum

Sende doğru yolu bulmuşsun yafrum

Bu arada günaydın kızlarr işlerim var toparlamam gereken döncem ben size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…