- Konu Sahibi minikdepresif
-
- #2.141
cnm senin ziyafeti kıskanmıştım yaNe güzell arkadaşsın sen tatlım yaabebiş nasıl iyimi arkadaşın nasıl
kaçırdım galiba seni cnmBiraz forumda dolaşıyorum canlarım gelirseniz beni bulun
cnm senin ziyafeti kıskanmıştım yadün akşam arkadaşımın kaynanasının evine gittik.. sağolsun o da döktürmüşş midem bayram etti hazıra da kondumm :89:
Ohhh afiyet olsun olişimmm
sağol nafım.. bebiş maşallah çok sağlam bünyeli cnm.. üstelik de şeker, akıllı ve uyumlu.. allah korumuşher bebek atlatamaz bu durumu böyle güzel
Ayyy kuzuma benimmAllah anasına babasına bağışlasın sağlık sıhat versin inşallah
arkadaşım iyi değil.. ben elimden geleni yaptım.. umarım ufacık olsa da bi ışık yakabilmişimdir.. benim için de iyi oldu aslında bu kadar ufak bi bebekle hiç bu kadar ilgilenmemiştim tecrübe oldu
Eminim iyi gelmiştir yanına gitmen canımbende korkuyorum minik bebişlerden tutmaktan filan cidden sana da güzel bir tecrübe olmuş
kaçırdım galiba seni cnm
güzel temennilerin için sağol nafımmLaptopun şarjı bitti küt diyesonra da eşim seyahate gidecekti onun ütülerini yaptım valiz hazırladık canım :97:
Heyecanla Fenerbahçe maçını bekliyorum
Çok öptüm seni kuşum
güzel temennilerin için sağol nafımm
eşine iyi yolculuklar cnm..
maç mıııçok kopuğum futboldann
ama sen fenerliysen fener yensinn :82:
selam şekerparelerim
şampiyon oldukkkkkkkkkkkkkkkkk
ama içim çok buruk ilk defa böyle önemli bi maçı izleyemedim
bay C cimbomlu yamaçıizlemeye götürmedi işten geç çktı zaten insan kutlamalara götürür
Fener golll gollll golllll
Fenerr golll golll golllll
Şampiyonuz şampiyonn
Çok yorgunum eğlenmeye gidecek halim yok ama eşimle kutlaştıksizinle de kutlaşayım dedim kızlarrr
Öptüm sizi iyi geceler
devlet memuruyum canım.
sen ne iş iştigal ediyosunuz inşallah
bitanemle tanışmadan önce koyu cimbomlu idim ama aşkım beni fenerbahçeli yapt nafımmm aşkım için takımımı değiştirdimaman millet aşkı için din değiştirio
günaydın
günaydın naff naber
Günaydın komşucumnasılsın dadlum
Günaydın asyacım iyiyim tatlımm senden nbr
birisi gözlüklerimi getirsin
Ben büyük yazmıştım nasıl küçüldü onlar acep
tikkat et bacım. birisi ayarlarınla oynuyor galiba:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?