- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
niyee öyle hissettinki yemek yiyemedin diyemi. inan ben katılmak isterdim değişiklik olurdu beyaaa. ne hırs yapardım ama yenmek içinn..
Ben de iyiyim canım
iyiyim canım sen nasılsın
Teşekkür ederim Vuslatım kaderde banlanmakta varmışSelam
Pinko tahliye olmuşsun:)
Geçmiş olsun canım
oh oh iyiymiş buda.. taze fındığı çok severimm.. bizimde var ama anca yemelik daha çok çay bahçaleri var babamlar giderler çay zamanı..Var canım, ama ben hiç gitmedim bahçelerine amele topluyor ben yiyorum
pembebogurtlen..kız senin şu adın varya.. yeminlen pastalar yapmaya teşvik ediyor beni..bende az sonra çıkıcam işten oğlumun kontrölü var onu götürücem doktoraa.
aynen ay yok ben katılamazdım açlığa direncim yok ve öyle güçl kuvvetli değilimniyee öyle hissettinki yemek yiyemedin diyemi. inan ben katılmak isterdim değişiklik olurdu beyaaa. ne hırs yapardım ama yenmek içinn..
Bundan sonra ban kokusu aldığında arkana bakmadan kaçTeşekkür ederim Vuslatım kaderde banlanmakta varmış
Ben fındığı çerez olarak yemeyi sevmiyorum ama tatlıda falan yiyorum, sade yiyemiyorum:)oh oh iyiymiş buda.. taze fındığı çok severimm.. bizimde var ama anca yemelik daha çok çay bahçaleri var babamlar giderler çay zamanı..
kıız yakaladım seniTeşekkür ederim Vuslatım kaderde banlanmakta varmış
Bu tarif çok kolay bana zorlu tariflerle gel
olsun yapBu tarif çok kolay bana zorlu tariflerle gel
Ben de pasta yapmayı düşünüyordum ama karar veremedim nasıl bir pasta yapacağıma, halâ düşünüyorum
Kaçmıştım aslındaBundan sonra ban kokusu aldığında arkana bakmadan kaç
Nasılsın canım
Ben fındığı çerez olarak yemeyi sevmiyorum ama tatlıda falan yiyorum, sade yiyemiyorum:)
Kaçakmıydım kikıız yakaladım seni
Sutlu tatlilar olsun
bu ne yaa bu pastalara yeminlen fotoşop yapıyorlar beybi..o yüzden böyle güzel görünüyorlar resimlerde..
beni de çok tatlı
Eki Görüntüle 1459959 baksana bu tatlıysa biz neyiz
hımmm git tabi
aynen ay yok ben katılamazdım açlığa direncim yok ve öyle güçl kuvvetli değilim
oyyy kavrulmuş fındığı ve yanında çay ilee. anamda anam.Bundan sonra ban kokusu aldığında arkana bakmadan kaç
Nasılsın canım
Ben fındığı çerez olarak yemeyi sevmiyorum ama tatlıda falan yiyorum, sade yiyemiyorum:)
teee. buda fotoşopp..
Kaçmıştım aslındaBanlandığımda forumda değildim
Kaçakmıydım ki
Sutlu tatlilar olsun
hiiii böyle yapamıyosun diye kıskanmabu ne yaa bu pastalara yeminlen fotoşop yapıyorlar beybi..o yüzden böyle güzel görünüyorlar resimlerde..
Olacak mı artık yaSutlu tatlilar olsun
Burdayım burda
hıııı tabi
bence de yemek olmasın
hiiii böyle yapamıyosun diye kıskanma
niye kız kolay bunu yapmasıteee. buda fotoşopp..
hiç sorma olacak mı bir gün sütlü tatlılarOlacak mı artık ya
Burdayım burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?