Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Aynen canim kazanamam gibi duruyor olmazsa bi dahaki yarışmada denicem şansımı napayimmmmmm
dikkat et bağımlılık yapıyor ...oy konusuna gelince hiç belli olmuyor..bende anne terliği ile yarışıyordum hep 3 oy gerideydimm..en son zamanda akşam yattım sabah kalktımm..anaaao dane 3 oy farkla kazanmışım..

Öyle olacak galiba canim napayim bi kez kazanmak istiyorum babam bile soruyor ne oldu yarışman diyor sen ne yapmistin bakayim hemen. Tebrik ederimmmmm

Öyle olacak galiba canim napayim bi kez kazanmak istiyorum babam bile soruyor ne oldu yarışman diyor sen ne yapmistin bakayim hemen. Tebrik ederimmmmm
Ben yeni üye olmuştum baktım çorba yarışması bitmiş oylamaya geçiliyor.. onu kaçırdım ama kura biye yarışması olduğunu gördüm kahve çekirdeği kurabiye ile katıldım toplamda 30 kurabiye arasında birinci geldim ben bile şaştımm. sonra bağımlılık yaptı .3 kez katılıyorumm biraz ara vereceğim zahir dışarıdan takipçi olurum artıkınn..

Bulamadim göremedim ya telefondayimda şuan link atar misin merak ettim kurabiyeni oylamanin linkini atta hepsine bakayim dayanamayabilirsin gibi geliyor nedenseeee

Ablacım çok geçmiş olsun, İnşaAllah sonuçlar da temiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…