Şimdi gidip atıcam kendimi bi yerden rejimdeyim ben ya bu kadar lezzetli görünen en sevdiğim tatlar off o mantı ,Kayseri yağlaması,Hatay usulü kısır ,yaprak sarma incecik mmm ,perde pîlavı emek ister,analı kızlı ayyy çok zorlandım sanırım bohça kebabını en çok canım çektiğinden ona vericem yoksa çiğ köftemi mmmm bilemedim :)
canım elimdeki zaten temizlenip haşlanmış cam kavanozda hazır,nasıl yapacağımı bulamadım,internette de hep salata gibi entel entel resimler çıkıyor,şimdi öyle ortasından yeşil soğan yaprağıyla bağlayıp üstüne yağ gezdirsem eşim uzaylı gibi bakar onaneyse ya bulucam ama teşekkürler.
canım elimdeki zaten temizlenip haşlanmış cam kavanozda hazır,nasıl yapacağımı bulamadım,internette de hep salata gibi entel entel resimler çıkıyor,şimdi öyle ortasından yeşil soğan yaprağıyla bağlayıp üstüne yağ gezdirsem eşim uzaylı gibi bakar onaneyse ya bulucam ama teşekkürler.