Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
selam kızlar,hazır hepiniz buralardayken birşey sormak istiyorum,heveslenip kuşkonmaz almıştım ama yapmasını bilmiyorum,içinizde bilen var mı,tarif alabilirmiyim

Şimdi gidip atıcam kendimi bi yerden rejimdeyim ben ya bu kadar lezzetli görünen en sevdiğim tatlar off o mantı ,Kayseri yağlaması,Hatay usulü kısır ,yaprak sarma incecik mmm ,perde pîlavı emek ister,analı kızlı ayyy çok zorlandım sanırım bohça kebabını en çok canım çektiğinden ona vericem yoksa çiğ köftemi mmmm bilemedim :)

Kuşkonmaz genelde haşlanıp kullanılıyor diye biliyorum, garnitür olarak, et yemeklerine koyuluyor.
canım elimdeki zaten temizlenip haşlanmış cam kavanozda hazır,nasıl yapacağımı bulamadım,internette de hep salata gibi entel entel resimler çıkıyor,şimdi öyle ortasından yeşil soğan yaprağıyla bağlayıp üstüne yağ gezdirsem eşim uzaylı gibi bakar onaneyse ya bulucam ama teşekkürler.

Canım geçen alıntı bir tarif eklemiştim..
Güzel gibi geldi bana bir bakar mısın?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kuskonmaz-suflesi.808112/#post-40092140

yok canığmmm öyle şey olur miii
Hee tamam o zaman
Çorba da yapabilirsiniz veya makarna sosunda kullanabilirsiniz. Rica ederim:)
Geçti artık başka kategoride inşaallah
Küstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…