Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Kuzum benim üzülme, daha yolun başındasın yine denersin
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun, moralini bozup modunu düşürme
Napiyim canım insan birden yerle bir oluyo hcg değerim yükselmişti birden sıfıra indi alt üst olduk , ama şükür bunada .. Yo yo iyiyim iş de yok evde takılıyorum.. Sen neler yapıyon , oylama başlamış

Napiyim canım insan birden yerle bir oluyo hcg değerim yükselmişti birden sıfıra indi alt üst olduk , ama şükür bunada .. Yo yo iyiyim iş de yok evde takılıyorum.. Sen neler yapıyon , oylama başlamış
Başladı tatlım, buralardayım ondan bende, bu ara seni de ihmal ettim kusura bakma
Madem evdesin neden dürtmüyorsun ki (üstte çıkayım)

Başladı tatlım, buralardayım ondan bende, bu ara seni de ihmal ettim kusura bakma
Madem evdesin neden dürtmüyorsun ki (üstte çıkayım)
Oy nasılda çıktın üste Neyseee Sende beni affet öp barışalımm artık buralardayım atlattım ya gelirim artık.. Yemekler süper nasıl oy vercem bilemedim hiçde takip edemedim en iyisi ben oy kullanmıyım bu defa

Tamam barışalım o zaman
Bence de bana vermeyeceksen kullanma Ne acelen var tatlım, bakın bi kaç gün

Çok tatlısın ya sana oy toplyacam nerdeyse
Teşekkür ederim o senin tatlılığın
Eski sistemimiz böyleydi, geleni vaatlerle kandırmaya çalışırdık, bize kanmaz başkalarına oy verirlerdi gerçi
Hanım ablanın uzay tatilini yollamışlığı bile var yani

çok hoş ya hele senin oy toplama girişimlerine bayıldım

Aynen yorumlarını okuyorum sürekli zaten merakimdan 10 dakikada bir girip bakıyorum nasil geçecek 1 hafta merak ediyorum
İlk yarışman olduğu için böyle, sohbet muhabbet ederek geçireceksin işte :)) 2., 3. yarışmalarda tamamen alışıyorsun, birdahaki kategoriye hazırlanarak geçiyor
Eşim geldi yemek saati, gelirim ben yine görüşürüz

Kazanamazsam tekrar katilcam alisMis olurum herhalde afiyet olsun görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…