Helal olsun kahvaltı.. 5.30 bunlar ters bana ben zorla kalkiyom 7.00de is için herif bacağından tutup çekiyor beni yataktan bizdede herifim az uykuyla yasar..
Ay canım haklisin çalışıyor.. Kalkcen tabi enisteme.. Ben çalışıyor ben kalkmiyayim.hatta cikayim forumdan yoksam bomba ayda kalkamicam sabah iyi geceler hanımlar.
Ay canım haklisin çalışıyor.. Kalkcen tabi enisteme.. Ben çalışıyor ben kalkmiyayim.hatta cikayim forumdan yoksam bomba ayda kalkamicam sabah iyi geceler hanımlar.
günaydın kızlar
analı kızlı ve perde pilavı çekişmeli gidiyor
yalnız ikisi de çok güzel görünüyor
aslında bu iki yemeğin birinciliğe oynaması özellikle şu açıdan güzel:
biri pilav diğeri ise çorba; yani ne et yemeği ne de bizi çeken hamurişleri değiller
ana yemek olmamalarına rağmen,bukadar güzel sunumla karşımıza koydukları için arkadaşlara teşekkür ederim:))
ellerinize sağlık ve tebrik ederim
bu arada sonuncu olsam da benden başka bir kişinin bana oy vermesinden dolayı gayet mutluyumm:))
artık tatlı yarısmasında görüsürüz
yeni tatlımın ne olacağını düşünmekteyim :)))
günaydın kızlar
analı kızlı ve perde pilavı çekişmeli gidiyor
yalnız ikisi de çok güzel görünüyor
aslında bu iki yemeğin birinciliğe oynaması özellikle şu açıdan güzel:
biri pilav diğeri ise çorba; yani ne et yemeği ne de bizi çeken hamurişleri değiller
ana yemek olmamalarına rağmen,bukadar güzel sunumla karşımıza koydukları için arkadaşlara teşekkür ederim:))
ellerinize sağlık ve tebrik ederim
bu arada sonuncu olsam da benden başka bir kişinin bana oy vermesinden dolayı gayet mutluyumm:))
artık tatlı yarısmasında görüsürüz
yeni tatlımın ne olacağını düşünmekteyim :)))