Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Selamlar hanımlar ancak gelebildim,sonuçları aldım gata'ya gittim doktoru göremedim tabi..
Yarın yada pazartesi gidecem,raporda tek çaktığım aşil tendonda ödem oluşmuşkrem filan sürecem artık.
Çok yoruldum ayaklarım sızlıyor aertık.

selam kızlar,merhaba herkese,bol yemekli,pastalı börekli ama tartıda eksili günler diliyorum

Pertim kiiiz pertim cikmis dun yogundu bugunde oyle kizim gece uyumuyor sabahda erken kalkiyor gozlerimden alev fiskiriyor sanki

callida canım sen
lara tarafındayım canım,aaa ne güzel burada Antalyadan tanıdığım 2.kişisin,neden biz Antalyalılar birgün buluşmuyoruz ki

slm dıyet dusmanları
selam ekmekçi kız

geçmiş olsun abla,sanırım geçenlerde okumuştum burada,sanırım ufak bir rahatsızlığınız var,tez zamanda geçer inşallah

hahah ay sey ben kem kumm cok utandım .. kotugun arkasında utanıp gelıyorum

geçmiş olsun abla,sanırım geçenlerde okumuştum burada,sanırım ufak bir rahatsızlığınız var,tez zamanda geçer inşallah

Çok teşekkürler prensesim sağol,gripten başladı,sonrada ayak bileğinde şişme oldu,aşil tendon bağları şişti ödem yazıyor raporda.Doktor görmedi gerçi sonuçları,yaşlandık artık vuruyor bir yerlerden sürekli

ayyy ablaa,ben seni gördüm ne yaşlısı ya,kk nın yarısına taş çıkartırsın maşallah,hem fizik hem ruh olarak.çok geçmiş olsundan başka keşke elimizden birşey gelse,offf herkes hasta bu günlerde,havadan mı ne,yaz gelsede kurtulsak,tekrar geçmiş olsun ablam.

ama yemegın suyuna bana bana yemenın tadı baska .. ya bı ben mı oyle dusunuyorumm salca ekmek .. peynır ekmek .. helva ekmek secenek cok
Tek degılsın merak etme bende severım
Kofte ekmek...tursu ekmek...menemen ekmek...sogan ekmek
Bazı yemeklerı ekmeksız dusunemem
Bır kılo fazlam var zaten moralım bozuk

Acayip moral oldu güzel sözlerin,sağol çok tşk ederim yaş oldu 51 artık eskisi gibi değilim yorgunluklar başladı inan..Moda topiğinde gördün herhalde bende seni görmiştüm maşallah sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…