- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
reklam yok ,,reklam yokkHah şöyle arkadaşının reklamini yap biraz
Yapsana bıze yarısmadabenım en sevdıgım sutlu tatlı pudınd hem kolay hem lezzetlı
pudıng hıc oy getırmez gıbıYapsana bıze yarısmada
Söyleme kimseye paptatesli kır pidesi yedim ..oglen ne yedınnn kakusumm
Uyanabıldın mı gece kusureklam yok ,,reklam yokkreklamı anca ben yaparımmm.. şey işte efenim bu manisa kebabı varyaaaaaaa..ömrümü yediii benimm..
tamam aramızdaSöyleme kimseye paptatesli kır pidesi yedim ..çok açtımm yaaaaa. napammmm..
sütlaç benden sorulurrr..kapılır tabi
sütlacın kıvamını iyi tutturursan olur
uyandımda şimdimi yavru sabahın 6 sında ayaktaydım bennn .foruma takıl herif zor uyandırdı beyaa.. tuttu bacağımdan çekiştirdi durdu benii.Uyanabıldın mı gece kusu
yahu sütlaç benden sorulur diyorumm ben sana sevdiririm fırın sütlacı..fırın sütlaç yapma onu sevmiyorum pek
lara tarafındayım canım,aaa ne güzel burada Antalyadan tanıdığım 2.kişisin,neden biz Antalyalılar birgün buluşmuyoruz kiPertim kiiiz pertim cikmis dun yogundu bugunde oyle kizim gece uyumuyor sabahda erken kalkiyor gozlerimden alev fiskiriyor sanki
callida canım sen
selam ekmekçi kızslm dıyet dusmanları
geçmiş olsun abla,sanırım geçenlerde okumuştum burada,sanırım ufak bir rahatsızlığınız var,tez zamanda geçer inşallahSelamlar hanımlar ancak gelebildim,sonuçları aldım gata'ya gittim doktoru göremedim tabi..
Yarın yada pazartesi gidecem,raporda tek çaktığım aşil tendonda ödem oluşmuşkrem filan sürecem artık.
Çok yoruldum ayaklarım sızlıyor aertık.
hahah ay sey ben kem kumm cok utandım .. kotugun arkasında utanıp gelıyorumselam kızlar,merhaba herkese,bol yemekli,pastalı börekli ama tartıda eksili günler diliyorum
lara tarafındayım canım,aaa ne güzel burada Antalyadan tanıdığım 2.kişisin,neden biz Antalyalılar birgün buluşmuyoruz ki
selam ekmekçi kız
geçmiş olsun abla,sanırım geçenlerde okumuştum burada,sanırım ufak bir rahatsızlığınız var,tez zamanda geçer inşallah
az ye kız;daha sonra o yediğin ekmek sana elektrik,yol,su olarak geri dönecek.hahah ay sey ben kem kumm cok utandım .. kotugun arkasında utanıp gelıyorum
ayyy ablaa,ben seni gördüm ne yaşlısı ya,kk nın yarısına taş çıkartırsın maşallah,hem fizik hem ruh olarak.çok geçmiş olsundan başka keşke elimizden birşey gelse,offf herkes hasta bu günlerde,havadan mı ne,yaz gelsede kurtulsak,tekrar geçmiş olsun ablam.Çok teşekkürler prensesim sağol,gripten başladı,sonrada ayak bileğinde şişme oldu,aşil tendon bağları şişti ödem yazıyor raporda.Doktor görmedi gerçi sonuçları,yaşlandık artık vuruyor bir yerlerden sürekli
Tek degılsın merak etme bende severımama yemegın suyuna bana bana yemenın tadı baska .. ya bı ben mı oyle dusunuyorummsalca ekmek .. peynır ekmek .. helva ekmek secenek cok
ayyy ablaa,ben seni gördüm ne yaşlısı ya,kk nın yarısına taş çıkartırsın maşallah,hem fizik hem ruh olarak.çok geçmiş olsundan başka keşke elimizden birşey gelse,offf herkes hasta bu günlerde,havadan mı ne,yaz gelsede kurtulsak,tekrar geçmiş olsun ablam.
Getırır cnm pudıng severlerı toplarız hıpnoz yaparızpudıng hıc oy getırmez gıbı
Tek degılsın merak etme bende severım
Kofte ekmek...tursu ekmek...menemen ekmek...sogan ekmek
Bazı yemeklerı ekmeksız dusunemem
Bır kılo fazlam var zaten moralım bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?