Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Yoktirrr.. ben o saatte fosur fosur uyuyordum beybi oğlumu uyttum bir yattım saat akşamın 9.zunda nasıl uyumaksa kızkardeşim arıyor ne oldu bu kadar geç satte niye aradın diye fırçalıyorum demezmi ne geçi abla saat daha 10 ben tabi böyle

Günaydınlarrr..Şimdi diyet topiğine bir uğruyayım kiloları bildirme zamanı.. hımm..

Uğradım diyet topiğine geldimm..
Hadi kalkın hanımlar ben akşam 9 da bir yattım yeminlen uykuya ruhumda doydu ,,bedenimde oh oh güzel bir enerjiyle buralardayımm.. Nevtestee ne zaman açılıyo sütlü tatlılar kategorisi.. karar verdim bu cumartesi yapacağım çekeceğim resimleri.. güzel bir sunumda hazırlayacağımm.gözlerimiz doysun demii..Hu hu hu kalkın hadii ilkbahar geldi,,yaz geliyor,,çiçekler açtı,,kuşlar cıvıl ,cıvıl,işe gelirken çimenleri,çiçekleri,havayı koklaya koklaya geliyorumm oh beee.. ciğerlerim,,ve gözlerim,,bayram ediyorr....

Gunaydın ne guzel bugun formundasın uykunu aldın dımı:) kg vermısmısın bakım??

Gunaydın ne guzel bugun formundasın uykunu aldın dımı:) kg vermısmısın bakım??
günaydın canım fazla değil.. geçen cuma tartıldım 65.4 idim bu sabah tartıldım.64.6 olmuşumm.. yavaş yavaş bazen hafta içi kaçırmasam daha çabuk gidecek yağlarımm. bu yağlar seviyor beni anam bırakmıyorlarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…