- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
unutmam kiiiio hih : ) telden giriyorum canim gorebildigim ladar gorup yetisiyorum yaaa nasilsin : )sen iyce unut beni![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
unutmam kiiiio hih : ) telden giriyorum canim gorebildigim ladar gorup yetisiyorum yaaa nasilsin : )sen iyce unut beni![]()
Kolay gelsin canımGiflerim hazir konu taslak ve yeni kurallari olusturmam lazimm heyecanliyimmmmm : )
Hazirla hazirla canimmm : )bahar kombinimi de hazirliyim bari o zaman![]()
Allah iyilik versin canım sütlü tatlılara katılacak mısın![]()
Aynen ablammmm bahar guzeldir yaaaa : )Kolay gelsin canım
Bahar kombini çok güzel olur![]()
öyle olsun bakalım iyyim sen nasılsınunutmam kiiiio hih : ) telden giriyorum canim gorebildigim ladar gorup yetisiyorum yaaa nasilsin : )
İnşaallah canımEvet istiyorum.kismetse insallah katilicam![]()
Iyiyim canim da git gide basim agrimaya basladi boyle bunaltici havalara gelemiyorum ben yaöyle olsun bakalım iyyim sen nasılsın
Hepinizi yerim hahahahahkatıl şenlensin buralarr
Güzel olmaz mıAynen ablammmm bahar guzeldir yaaaa : )
sarı kantaron çayı baş ağrısını alıyormus ve depresyona iyi geliyormuşIyiyim canim da git gide basim agrimaya basladi boyle bunaltici havalara gelemiyorum ben ya![]()
yapma yaaa. iyisin yanii pinkoyla kajmery iddada zaten kimin oyları üstün gelirse üstad diye hitap edecekler birbirlerine..ben kimle iddalaşsam acabaa.....?????Hepinizi yerim hahahahah
İnşaallah canım
Bu kategori çok renkli ve güzel olacak![]()
Banada öyle geliyorKesinlikle..katilimda cok olucak gibi.
hanım abla modada var mısın