• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Büyük ikramiyem :KK8:
Senin ikizin nerelerde :KK59:
Aayyyyy:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Bilmiyorum ki,telefonu iş yerinde unutmuşum:KK51:

İyiyim canım ben de.Tavşan da nereden geldi aklına.:KK53:Kedi alsaydın bari.:KK70:Evde bakılmaz o.:KK23:
Ya kardesim aldı. Her gun bana resim video atiyo cokkkk tatliiii:KK68: içim kımıl kımıl oldu herifin basinin etini yedim davşan da davşan diye,aldık eve gelirken:KK70: ama bi sorun var,benim tuye karşı alerjim var sanırım. Geldiginden beri kaşıntı tuttu,hapsiriyorum:KK1:

Ya kardesim aldı. Her gun bana resim video atiyo cokkkk tatliiii:KK68: içim kımıl kımıl oldu herifin basinin etini yedim davşan da davşan diye,aldık eve gelirken:KK70: ama bi sorun var,benim tuye karşı alerjim var sanırım. Geldiginden beri kaşıntı tuttu,hapsiriyorum:KK1:
Tavşan mı aldınız.Resim isteriz.:rolleyes:

Girişte kamera var.Elektrik panosuna bakmıyor ama yinede çekiniyorum.:KK70:
Yakalanırsan bizim sigortaya bakıyordum ya da net böyle geliyor napim arkadaşlar dostlar dersin.:KK70:Hepinizinki gitmiyor mu?Toplu hizmet veriyorsun işte.:-)

rgonlM.jpg

Çocuk gibisin.:KK48:Ev kokar bir de çok çabuk büyür o.Alerjin varsa geri verin.

Back
X