- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Nasıl bir bölgede yaşıyorsun çok merak ediyorumBen katılmayacağım ki.Elektrikler kesik.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bir bölgede yaşıyorsun çok merak ediyorumBen katılmayacağım ki.Elektrikler kesik.
![]()
Lahana çorbası,turşu kavurması olan bir yer işte.Nasıl bir bölgede yaşıyor yok-sun çok merak ediyorumBence güzel tarif çıkardı senden. En Korktuğum rakiplerdensin
![]()
Ne korkcam elektriğin bile yokLahana çorbası,turşu kavurması olan bir yer işte.Ben yapsam başka bölgeden yaparım ama elektrik yok.
Kork benden aferin.
![]()
Eyvah sen şef olursan vay halimize.Ne korkcam elektriğin bile yokAsıl sen kork şef olursam diye
![]()
Ben iddialı olayım demiyorsun halaEyvah sen şef olursan vay halimize.Diğer ekleyecek arkadaşlar iddaalı olsa bari.
![]()
Kemerde gözüm yok siz iddalı olun ben seve seve takip ederim.Ben iddialı olayım demiyorsun hala![]()
Niye trip atıyorsun
Tam resim seçeneğini seçince büyük ekleniyor canımEklenmiyor canım yaDosya yükleyi tıklıyorum ama eklenti olarak çıkıyor, ona da tıklayınca resim görünmüypr hata diyor
Neyi yanlış yapıyorum acaba
![]()
Merhaba Adra'cımSelam kızlar.
Ohh parklara gidilmiş gelinilmiş ne güzel.Burada da hava çok güzel.
Vuslat tarifi ve resimleri bekliyorum.![]()
Senin tarifi ben yapacağımTarifler artıyor :) benim tarif yapılacak mi diye tetikteyim. Haftaya kadar tarif eklemeyi yasaklayalım![]()
Yok artıkSenin tarifi ben yapacağım![]()
Diloş'um hoşgeldinİyi akşamlar herkese nasılsınız ?![]()
Allah iyilik versin , hoşbuldum ablacımDiloş'um hoşgeldinNasılsın
Ben iyiyim çok şükür![]()
Geçmiş olsun canımAllah iyilik versin , hoşbuldum ablacımDişim çok ağrıyor
![]()
Aynen o şişti balon gibi olsu ameliyatla alalım diyorlar korkuyorum ...Geçmiş olsun canım20 lik dişmi yoksa
![]()
O sıkıntı bendede varAynen o şişti balon gibi olsu ameliyatla alalım diyorlar korkuyorum ...![]()