Hayırlı yolculuklar canım.Yol bitmiyor sıkıldım
Birlikte kutlama yapsaydikSağol canım çok teşekkürler.Yapardım ama kesinti devam ediyor:)
Ben kutlama yaptım:)) Yaş pasta ve tatlıyla:))
Tabletim bozulduTelefondan da ifadeler gözükmüyor
Pırasalı tarifini yaptım.Çok güzel oldu.Sağol canım tarif için.
Hoşgeldin nehaberBen geldim
Tablet de bozuldu araştırma da yapamamBirlikte kutlama yapsaydik
Çok kötü olmuş telefondan zor olacak
Afiyet olsun canım
Sahiden çok zor oluyorTablet de bozuldu araştırma da yapamamTamir olursa bakalım.Telefon da gıcık.Zor girmek gerçekten
İyiyim canım.Arkadaşımı davet ettim.Yedik içtik güzel geçti.Pastane keki buldum netten.Güvenilir de bir siteden.Kek çok dağıldı yerken.İçinde tereyağ vardı acaba ondan mı?Ama tadı süperdi.Nasılsın canım
Masaüstünü tek geçerim.Tablet ve telefona şarj dayanmıyor.Benimkinin o yüzden şarj yeri bozuldu büyük ihtimalle.Sahiden çok zor oluyor
Benimde net gidiyor sürekli tablet veya telefondan yazıyorum zor oluyor.Banada pc kolay geliyor
Ne güzel olmuş canım değişiklik olmuşturİyiyim canım.Arkadaşımı davet ettim.Yedik içtik güzel geçti.Pastane keki buldum netten.Güvenilir de bir siteden.Kek çok dağıldı yerken.İçinde tereyağ vardı acaba ondan mı?Ama tadı süperdi.
Telefon ile çok uğraşırsam 1 günde bitiyor.Masaüstünü tek geçerim.Tablet ve telefona şarj dayanmıyor.Benimkinin o yüzden şarj yeri bozuldu büyük ihtimalle.
Evet canım iyi oldu.Ne güzel olmuş canım değişiklik olmuştur
Kreması varmıydısade kek mi?
Sirkeden olabilr o zamanEvet canım iyi oldu.
Üzüm,sirke ve portakal kabuğu vardı.Sirke ilginç değil mi.Bir tatlı kaşığı koydum.Belki de ondandır.Neyse boşver kalmadı zaten:))
Sen nasılsın canım?
Çok gıcık tablet derdim ama şu an kıymete bindiği için demiyeceğim:))) Ama Allah kolaylık versin sana da bana da:))Sirkeden olabilr o zaman
Bende iyiyim canım sağolNetim yok tablete kaldım Çok beceremiyorum çabalıyorum
Elimizdekilerin kıymetini bilelimÇok gıcık tablet derdim ama şu an kıymete bindiği için demiyeceğim:))) Ama Allah kolaylık versin sana da bana da:))
Aynen canım:) Kel ölür sırma saçlı olur,kör olür badem gözlü olurmuş.Bizimki o hesap:))))Elimizdekilerin kıymetini bilelim
Bunlardan olmayalım
Bizimkilere diyorum sizi gezdireyim diye.Ablam ben binmem diyor ehliyet yeni ya:)))) Sürerim arada bırakmam.Ehliyeti aldın araba kullanmayı bırakma pratiğin gelişsin
Sağol Nevoş onlara hak verdiğin için:)))Aslında kendime güvenim geldi ama yavaş yavaş çıkmak daha mantıklı.Önce sakin yerlerde kullanırsın zatenOnlarda haklı
Dost acı söylerSağol Nevoş onlara hak verdiğin için:)))Aslında kendime güvenim geldi ama yavaş yavaş çıkmak daha mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?