Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Birlikte kutlama yapsaydik
Çok kötü olmuş telefondan zor olacak
Afiyet olsun canım

Birlikte kutlama yapsaydik
Çok kötü olmuş telefondan zor olacak
Afiyet olsun canım
Tablet de bozuldu araştırma da yapamam Tamir olursa bakalım.Telefon da gıcık.Zor girmek gerçekten

Nasılsın canım
İyiyim canım.Arkadaşımı davet ettim.Yedik içtik güzel geçti.Pastane keki buldum netten.Güvenilir de bir siteden.Kek çok dağıldı yerken.İçinde tereyağ vardı acaba ondan mı?Ama tadı süperdi.

Sahiden çok zor oluyor
Benimde net gidiyor sürekli tablet veya telefondan yazıyorum zor oluyor.Banada pc kolay geliyor
Masaüstünü tek geçerim.Tablet ve telefona şarj dayanmıyor.Benimkinin o yüzden şarj yeri bozuldu büyük ihtimalle.

İyiyim canım.Arkadaşımı davet ettim.Yedik içtik güzel geçti.Pastane keki buldum netten.Güvenilir de bir siteden.Kek çok dağıldı yerken.İçinde tereyağ vardı acaba ondan mı?Ama tadı süperdi.
Ne güzel olmuş canım değişiklik olmuştur
Kreması varmıydısade kek mi?

Ne güzel olmuş canım değişiklik olmuştur
Kreması varmıydısade kek mi?
Evet canım iyi oldu.

Üzüm,sirke ve portakal kabuğu vardı.Sirke ilginç değil mi.Bir tatlı kaşığı koydum.Belki de ondandır.Neyse boşver kalmadı zaten:))

Sen nasılsın canım?

Evet canım iyi oldu.

Üzüm,sirke ve portakal kabuğu vardı.Sirke ilginç değil mi.Bir tatlı kaşığı koydum.Belki de ondandır.Neyse boşver kalmadı zaten:))

Sen nasılsın canım?
Sirkeden olabilr o zaman
Bende iyiyim canım sağolNetim yok tablete kaldımÇok beceremiyorum çabalıyorum

Sirkeden olabilr o zaman
Bende iyiyim canım sağolNetim yok tablete kaldımÇok beceremiyorum çabalıyorum
Çok gıcık tablet derdim ama şu an kıymete bindiği için demiyeceğim:))) Ama Allah kolaylık versin sana da bana da:))

Ehliyeti aldın araba kullanmayı bırakma pratiğin gelişsin
Bizimkilere diyorum sizi gezdireyim diye.Ablam ben binmem diyor ehliyet yeni ya:)))) Sürerim arada bırakmam.

Önce sakin yerlerde kullanırsın zatenOnlarda haklı
Sağol Nevoş onlara hak verdiğin için:)))Aslında kendime güvenim geldi ama yavaş yavaş çıkmak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…