Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Daha önce yaptığımız yöresel yemekler yarışmasında ev yapımı etli ekmek 1.olmuştu

Yani emekli bisi snucta ince ve çıtır çıtır yapmak marifet ister.
Bak mesela matmazelin yaptgi bamya corbasida oyle hafife alincak bisey degil basinda beklemen lazim bi fokurdama esnasi var o esnada kesinlikle tasirmaman gerek tasirirsan tamam at çöpe onu sasi sasi olur o esnadaki yagi icinde tutman gerek. SeN biliyorsundur da bbilmeyenler icin bir hatrlatma olsun . Görünüş degil emek onemli sonuxta başta

Çok haklısın canım emek çok önemli

Nevosum yapim aşamalarni cekmem cok zor ama super bir anlatim yapip bitmis halini fotolasam olmaz mi bat in

Offf nihayet siparis olan iki tepsi boregimde bitti yarına hazır ....yatma zamanı..hadi hanımlar usenmek yok yarışmaya katılmaya devam...hadiyin hadiyin..benden bu kadar iyi geceler

Evet ne kadar haklisin vuslatin yaptığı kara lahana corbasi mesela ne zordur onun tadını tutturmak

yok kızzz diyet son gaz devamm evde iki erkegim var bunlar onlaraa. kesinlikle yemiyorum dicem inanmican ama inan yemiyorumm bacıııı..
Inandim kiz aglama icin gidiyordur buarada cok hos olmus parfe esime gostermedim istemesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…