- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Üşümüş olabilirsinDogumdan bari vardi bide dun gece ters yatmisim uyandigimda dayak yemis gibiydim
Bilmiyorum ki atesi yok geldiginizde uyukluyordu emzirdim uyudu atesi cikmasinda önemli değil zaten verem asisinda sikinti varmis haftaya olcak bugun iki tane olduBugün sıkıntılı olacak o zaman
Yöresel zor bir kategori zatengünaydın canım
tamam bakalım ne yemekler çıkıcak
allahım benim dilegimide kabul etsin herkesle beraber
günaydınnnnnn
o zaman bakın ben daha çok seviyorum
İyidir Nevoşum 10 saat uyumuşumdaha Ankara yorgunluğunu atamadım sanırım. Sen naptın nasılsın?
Klima hep acik canim ama aslinda cok degil yarim saat falan da uyunustum ama yindede agrimisÜşümüş olabilirsin
Bazı çocuklarda sıkıntı yapmıyor.Benim kızların 3 gün ateşi olurdu ama oğlumda hiç olmadı çok rahat geçirdik umarım sizinde öyle olurBilmiyorum ki atesi yok geldiginizde uyukluyordu emzirdim uyudu atesi cikmasinda önemli değil zaten verem asisinda sikinti varmis haftaya olcak bugun iki tane oldu
Akşam kavga çıkarayım sen beni az seviyorsun diyegünaydın canım
günaydınnnnnn
Akşam 1 saat gece yatırmaya başla bari, sabah uykusunu anca dengelersin :)Ama kaçgündür yoruldun biraz dinlen düzelir yeniden
Aslında 10-10:30 gibi kalkıyordu iyi oluyorduAma bu ara hergün biraz daha erken kalkamaya başladı hiç işime gelmiyor
Sabah kızları hazırlayıp bırakıyorum 1 saat öyle geçiyor zatenGelip 1 saat uyuyorum uyanıyor beyfendi
Kendini sıcak tut biraz hareketlerine dikkat et geçer canımKlima hep acik canim ama aslinda cok degil yarim saat falan da uyunustum ama yindede agrimis
Gunaydin canim nbergünaydın canım
günaydınnnnnn
Akşam kavga çıkarayım sen beni az seviyorsun diye
Akşam 1 saat gece yatırmaya başla bari, sabah uykusunu anca dengelersin :)
8 saat mi uyuyor toplamda?
Onu yiyemedim canım :)pink tamam gezdin yoruldun falanda apikoglundan çig köfte yedin mi sen onu anlat
mesela nasıl yedin dürüm mü tabakta mı oy oy oyyyyyyyyyyyyyy
Yok dediğin gibi birkaç gündür erken yatmaya başladıAkşam kavga çıkarayım sen beni az seviyorsun diye
Akşam 1 saat gece yatırmaya başla bari, sabah uykusunu anca dengelersin :)
8 saat mi uyuyor toplamda?
Amin Allah Razı olsun, ve herkese nasip etsinaman aman allahım mesut etsin
yuvalarınız hep şenlensin kızlar
Saoll canimm dikkat ederimKendini sıcak tut biraz hareketlerine dikkat et geçer canım
Gunaydin canim nber
Kış bunalımına mı girdi naptı :))Yok dediğin gibi birkaç gündür erken yatmaya başladı10 da 10:30 da yatıyor sabah 8- 30 da uyanıyor
Öyledir hafta sonu Mersindeydik Antepten çok daha sıcaktı.Sizin oralar daha sıcaktırSaoll canimm dikkat ederimbide buraya yaz geldi cok sicakk
Arada oluyor böyle değişikliklerKış bunalımına mı girdi naptı :))
sağol nevroşumHayırlı olsun canım
ilkinde aşırı aceleyle zor günler geçirdim o sebeple bu sefer çok acele etmek istemiyorum.Inşallah canim niye o kadar gec aldin ki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?