Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Ay hıc ıyı olmamıs bu
Benım mınık wc yı ogrendı gecelerı cıse kaldırınca uykuyu dagıtıyo bazen
Kaldırmasam uyuyacak aslında kendım kasınıyorum
Ama yapcak bisi yok ogrenmese daha zor kac aylik peki
Tabi canım yalnız bırakma yüksekteHiç ummadığın anda dönüp düşebilir
benimki alem ya bugun namaz kilicam beni gorcegi sekilde koydum ben namaza durunca o diger tarafa donmus yorganla konusuyor sonra tabi ses gelmeyince bu sefer sinirlendi sinirli sinirli ses çıkartıyor namazi bozmamak icin zor tuttum kendimi

Oyyy kıyamam sesler çıkarmayada başlamışBundan sonra çok tatlı olurKomikte oluyorlar,tatlıda

Oyyy kıyamam sesler çıkarmayada başlamışBundan sonra çok tatlı olurKomikte oluyorlar,tatlıda
Ay sorma cok fena cok ay gecen guN magzaya indirdim bi bakiniyor etrafa bi konusuyor beni kucaginizdan indirmeyi gezdirin der gibi koyunca yaygrayi kopartiyor

Evet cnm masallah dıyım ıyı gıdıyo sabaha karsı kaldırdıgım zaman dagıtıyo uykuyu ıste:)
Bız buyuduk artık 28 aylıgız:)
Masallah senınkınede bak bıraz daha buyusun herseyın farkına vardıkca daha tatlı oluyolar
Benımkı gecen ortuyu almıs anne amın yapmam lazım dıye serdı yere yattı kalktı bıde ne gorurse kapıyolar el baglamalar ruku secde yapmalar:) bıseyler soyluyo kendınce sonra amın dıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…