Tamam o zaman kısmet olursa bekliyoruzHoşbuldumaman hemşom söz vermeyeyim tutamayınca üzülüyorum
![]()
Misafirlerin geldi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam o zaman kısmet olursa bekliyoruzHoşbuldumaman hemşom söz vermeyeyim tutamayınca üzülüyorum
![]()
Kismet canımTamam o zaman kısmet olursa bekliyoruz
Misafirlerin geldi mi![]()
Hiç ummadığım kadar iyi.
Diyet nasıl gidiyor adra'cım![]()
Kolay gelsin canımKismet canımyarın geliyorlar
2 gündür hazırlık yapılıyor evde
![]()
İyi maşaalahHiç ummadığım kadar iyi.Ama bugün biraz makarna yedim.
Kepeklisini aldım artık ondan yaparım.Diyet yapmak da ne zor.Yiyecek yemek bulamıyorum.O yasak bu yasak.
![]()
Grupa katıldık ya ondan galiba irademiz.İyi maşaalahbenimde öyle hiç ummadığım kadar iyi gidiyorum
Haklısın vallahi ne yapsam ne yesem diye kara kara düşünüyorum![]()
Sağol tatlımKolay gelsin canımSen neler yapmışsındır
![]()
Tabi gruba karşı sorumlu hissediyorumGrupa katıldık ya ondan galiba irademiz.Yarınki menü bana uyuyor bir gün yırttım:))Portakallı kereviz.
Bayram edecekler desene.Sağol tatlımevdekiler sebze yemeğinden kurtulduklarına seviniyolar
uzun bir aradan sonra
![]()
Tabi misafir gelince sarmalar,mantılar,içli köfteler vardır kesinSağol tatlımevdekiler sebze yemeklerinden kurtulduklarına seviniyolar
uzun bir aradan sonra
![]()
Sana da çok geçmiş olsun canım.İnşallah güzel sonuçlar alırsın.![]()
Biraz usanmışlar 2 gündür onu anladım yoksa ben halen devam edecektim brokoliye pırasayaBayram edecekler desene.![]()
Offf bir hap alsak doysak yemek derdimiz olmazdı diyecektim ama yazının ortasında vazgeçtim.Tabi gruba karşı sorumlu hissediyorumBen daha bulamadım ne yapacağım
![]()
Olmazsa olmazlarımızTabi misafir gelince sarmalar,mantılar,içli köfteler vardır kesinBiraz bayram etsinler
![]()
Parklarda oluyordu bundan.Güzelmiş:))Çok teşekkür ederim canım inşallah.
Bu arada kilo vermek özellikle de göbekten vermek isteyen çıtır hatunlar
bu alet işe yarıyor bilginize.
Eki Görüntüle 1438952
3-5 gün faydalansınlar sonra devam edersinizOlmazsa olmazlarımızetsinler bakalım
sonra yeniden talim yaparız sebze
![]()
Usanmazlar mı anladığım kadarıyla onlar da seninle diyet yaptı.Biraz usanmışlar 2 gündür onu anladım yoksa ben halen devam edecektim brokoliye pırasaya![]()
Mecburen uyuyorlarUsanmazlar mı anladığım kadarıyla onlar da seninle diyet yaptı.Ben de brokoli aldım yoğurtlayıp yerim artık.
![]()