- 11 Mart 2013
- 9.620
- 13.002
- 498
biraz zahmetli ama bu seferrr yilmadimm
Sen de alıştın yarışmalaraBekliyoruz tarifini canım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de alıştın yarışmalaraBekliyoruz tarifini canım
![]()
Birlikte eğleniyoruz canımAlismis kudurmustan beterdirrr sormaaa yenilgi bagimlilim.yapiymusss
biraz zahmetli ama bu seferrr yilmadimm
![]()
Tabiii yaaa egleniyrumm soylemeyim suprizzz olsun bi yiyen pisman bi yemeyennn yarin gorusuruz artikinnnBirlikte eğleniyoruz canımHepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz
Yenilgi yok ortada
Bekliyorum tarifiniFarklı tarifler öğrenelim
![]()
Tamam ben sürprizlere bayılırımTabiii yaaa egleniyrumm soylemeyim suprizzz olsun bi yiyen pisman bi yemeyennn yarin gorusuruz artikinnn![]()
bekle.beni bebeeeemmmTamam ben sürprizlere bayılırımsabırsızlıkla bekliyorum
![]()
Iiyim sukur canimİyiyim canım sen nasılsın![]()
oluur puf noktasini soylemeyi unutma haaTarifini gönderirim canim.ben manisa yöresinden bir tarifle katilicam![]()
Tamam canım sen bu kategoride yeni tarifleri izle sonra lazım olacak![]()
Olabilir bi cok kisi stres atmak icin yapio bende bunlardan biriyim yemek yaparkeN rahatlarimyemek yapan kadınlar daha mı mutlu acaba
burası en mutlu topik
Hanım abla
Özledim ya, görüşemiyoruz![]()
Mutfak acaip stres attırdığının garantisini verebilirim beybii..Ben mutlu olduğumdada mutfağa girerim,,sinirli olduğumdada mutfak... felaket motive oluyor insann..yemek yapan kadınlar daha mı mutlu acaba
burası en mutlu topik
napsam ki konyamın etliekmeğini mi bursanın pideli köftesinimi halfetinin içli köftesinimi adananın lahmacununu mu napıym ha napıym Allahım çok uluslu olmak ne zor![]()
ya ben mecbur bekleyeceğim yapacağım her şeyi yapacak birileri var ..olmadı kıbrısın şeftali kebabını mı yapsamben yaptım konyalım konyamıza ait bir yemek sıra sende karar ver bakalım ne çıkıcak senden![]()
ya ben mecbur bekleyeceğim yapacağım her şeyi yapacak birileri var ..olmadı kıbrısın şeftali kebabını mı yapsam
şaka len şaka ne yapacağımı söylemeyeceğim![]()
milleti yönlendiriyom bacım onlar onları yapsın ben bamya çorbasına dalam diye de sağol aklıma ettinburdan yazma dün maşallah her yörenin yemeğini yazmışın
sürpriz yap ve sus![]()
milleti yönlendiriyom bacım onlar onları yapsın ben bamya çorbasına dalam diye de sağol aklıma ettin![]()