- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
Kızz hessetten yok gelmiyor bu benim kızçem der dururdunn zaman neka çabuk geçiyor..Dogurdum tabi kiz yakinda yuruycek kizim
Ammmiiiin acmain canim
amiin ecmain canim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızz hessetten yok gelmiyor bu benim kızçem der dururdunn zaman neka çabuk geçiyor..Dogurdum tabi kiz yakinda yuruycek kizim
Ammmiiiin acmain canim
amiin ecmain canim![]()
erkeklerin gözü kör olmuş .. göremiyorlar seni beybii..evet kaç yıl da yaparsa artıkgerçi acelemiz yok aday adayı da yok nasıl olsa
![]()
Ohh ohh anneye bak yükle kadıncağızın başına tabi sen yap kızz.
kimse yok napıyım
evet ama güzel anneme gösterdim de yapıcak![]()
Biz burdaykende sen olmuyorsun
kimse yok napıyım
evet ama güzel anneme gösterdim de yapıcak![]()
DmiiiKızz hessetten yok gelmiyor bu benim kızçem der dururdunn zaman neka çabuk geçiyor..
ne dersek diyelim arkadaşlar zaman çok çabuk geçiyorr.Dmiiigercekten niyeti yok gibiydi belkide uzuntuyle dogurdum ben haa
41haftalik olcaktik
Hemde nasil daha bugun dogum yapmis gibiyim ama nerdeyse iki ay olcakne dersek diyelim arkadaşlar zaman çok çabuk geçiyorr.![]()
aman erkek tarafi ne bilirBiz burdaykende sen olmuyorsun
annen niye yapiyor kizim benim bildigim bunu erkek tarafi alir bizim burda oyle ben bole sandik istememistim yazin marastan el oymasi almislar![]()
ben ne bilirim annem güzel yapar bu tarz şeyleriOhh ohh anneye bak yükle kadıncağızın başına tabi sen yap kızz.![]()
evet çoğu sapıkerkeklerin gözü kör olmuş .. göremiyorlar seni beybii..
Hahben ne bilirim annem güzel yapar bu tarz şeylerianne olmak kolay değil yapıcak tabi
![]()
Bulursun bulursun bide fazla eleme şu zamanda baktın biraz iyi hemen kap gitsinn..evet çoğu sapıkadam gibi adam yok nerde adam yada bize rast gelmez
![]()
anneme hep bu lafı söylerimHahtamda bu lafın arkasına sığın anayız biz ana malesef kıyamıyoruz evlatlaraa.
olmuyo öyle işteBulursun bulursun bide fazla eleme şu zamanda baktın biraz iyi hemen kap gitsinn..![]()
ee alirlarken sende gitcen ya gosterceenaman erkek tarafi ne bilirbu modelden tesbih kutusu havlu kutusu seccadelik vs istiyorum
![]()
onun gelmesine gerek yokee alirlarken sende gitcen ya gosterceen
Rabbim gonlune gore versin canimonun gelmesine gerek yokbiz nişanlımlan ikimiz seçeriz
![]()