• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım sağol:KK60:
Yapacağım canım, ben yapana kadar biri yapmazsa:KK19:Tek derdim tarifi tanıtmak:kk77:Çok beğendiğim bir tat:kk77:
Yapmaz bence kimse.Eminim süper bir şekilde tanıtırsın.Merakla bekliyorum.:rolleyes:
Senin tablette sorun yok merak etme:KK19:Forumda çalışma var galiba hepimizin öyle:KK19:
Aaa sevindim valla.:rolleyes:Çıkış yapıp tekrar giriyorum aynı.Tabletten sandım.

Son düzenleme:
Yapmaz bence kimse.Eminim süper bir şekilde tanıtırsın.Merakla bekliyorum.:rolleyes:

Aaa sevindim valla.:rolleyes:Çıkış yapıp tekrar giriyorum aynı.Tabletten sandım.
İnşaallah bana kalır tarif:-)Ödül olarak yemeyi düşünüyorum sence yiyebilir miyim:KK17::KK70:
Ben de dönüp dolaşıyorum sonra profilimden buraya geliyorum:KK70:

İnşaallah bana kalır tarif:-)Ödül olarak yemeyi düşünüyorum sence yiyebilir miyim:KK17::KK70:
Yiyebilirsin tabi.Benden izin ye gitsin.:KK70:Diyetisyenler haftada bir gün ne isterseniz yiyebilirsiniz demiyorlarmıydı zaten.:KK53: Aman o kadar spor yaptık bakalım kaç gram verdik.:KK17:

Yiyebilirsin tabi.Benden izin ye gitsin.:KK70:Diyetisyenler haftada bir gün ne isterseniz yiyebilirsiniz demiyorlarmıydı zaten.:KK53: Aman o kadar spor yaptık bakalım kaç gram verdik.:KK17:
Sağol Adra'cım:KK45:Bildirimler gelmezse bu mesajları kimse görmez:KK70:
O kadar az yedik,spor yapmaktan öldük ama çok gittiğini zannetmiyorum:mad:

Zayıflama topiğininin yolunu da bulamıyorum.:-)Hep bildirimlerden gidiyordum da.:KK70:

Yersin yersin canim ahh ahh benim dogumdan sonra odem olmasaymis hamile kaldim kiloya incekmisim:KK48:

Sağol Adra'cım:KK45:Bildirimler gelmezse bu mesajları kimse görmez:KK70:
O kadar az yedik,spor yapmaktan öldük ama çok gittiğini zannetmiyorum:mad:
Bir işe yarar bakim olması iyi bari.:KK48:
Ben de zannetmiyorum.:mad:Ama motivasyonumuz düşmesin.Ben kadayıfa yüz çevirdim bu uğurda.:KK70:Olacak iş değildi yani.:KK53:

Benden tavsiye üç beş kız doğur.:-)Biri bulaşık yıkar,biri ev süpürür,biri de toz alır sen ayaklarını uzatıp yatarsın.:KK53:
Kız olsun çamurdan olsun derler:-)Tatili bekliyorum bu yaz benim kızlara iş yaptıracağım:KK53:Ağaç yaşken eğilir:KK70:Okul zamanı çok tembel oldular:KK47:

Yok yok düşmesin:KK19:En az 1 ay daha böyle devam edeceğiz:KK73:
Sonra kutlama için tatlılar yeriz tabi dozunda:-)
Keşke diyet tatlıyı da yemeseydim.:KK17:Evet devam edelim bir birakınca başa döneriz.Hiç iyi olmaz.:KK22:

Keşke diyet tatlıyı da yemeseydim.:KK17:Evet devam edelim bir birakınca başa döneriz.Hiç iyi olmaz.:KK22:
Tatlı arayışına girme bir dönem canım:KK19:Çok sıkışınca kayısı ,incir,üzüm ile idare et:KK19:
Yoksa arkası geliyor:eek:
Tabi şimdi bırakmak olmaz:KK47:Tolin'in diline düşeriz:KK70:

Kız olsun çamurdan olsun derler:-)Tatili bekliyorum bu yaz benim kızlara iş yaptıracağım:KK53:Ağaç yaşken eğilir:KK70:Okul zamanı çok tembel oldular:KK47:
Evet bence de kızlar çok da vefalı oluyorlar.Erkekler evlenince el oluyor.Yaptır bence de.Herşeyi öğret.Sonrasında sıkıntı çekmezler.Zaten sana çekmişlerse onları alan yaşadı.:KK48:

Tatlı arayışına girme bir dönem canım:KK19:Çok sıkışınca kayısı ,incir,üzüm ile idare et:KK19:
Yoksa arkası geliyor:eek:
Tabi şimdi bırakmak olmaz:KK47:Tolin'in diline düşeriz:KK70:
Bence de yemeyeyim artık.Sırf meraktan yaptım zaten.:KK48: Tolin`in diline düşmeyelim aman aman.:rolleyes:

Bildirimler geldi.:KK49:

Yok canım tatlı 1-2 aydan sonra çok bunaltınca yiyelim:KK19:Ama sende haklısın sizin evde tatlı muhabbeti hiç bitmiyor:eek:
Evet geldi:KK19:Kıymetini anladık bildrimlerin:KK70:
Evet canım maalesef tatlısız duramıyoruz.Ama ben direniyorum.:KK12:

Gerçekten ne kıymetliymiş bu bildirimler.Daha çok sahip çıkalım,koruyalım kollayalım bildirimleri.:KK70:

Nevoş ben kaçtım.İyi geceler canım.:KK3:

Back
X