- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
Hafta sonu yaa. iş yorgunluğu var 2 tatil yarın yöresel yemeğimi yapicim misafirim var. valla motivasyon yüksek zımba gibiyimm..afiyet olsun, baktım bu topikte hep diyette, yeşil çay iyi gider dedim :) nasılsınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafta sonu yaa. iş yorgunluğu var 2 tatil yarın yöresel yemeğimi yapicim misafirim var. valla motivasyon yüksek zımba gibiyimm..afiyet olsun, baktım bu topikte hep diyette, yeşil çay iyi gider dedim :) nasılsınız?
Hafta sonu yaa. iş yorgunluğu var 2 tatil yarın yöresel yemeğimi yapicim misafirim var. valla motivasyon yüksek zımba gibiyimm..![]()
Canım yemek yapma isteğinin artmasına sevindimiyiyim sağol sevgili gurumuzsizin desteğinizle yemekten zevk alarak yapmaya çalışıyorum
mutfakta eğlenceli vakit geçirmece
bugun humus yaapacağım inşallah![]()
Bekliyorum canımGünaydınlarr.. Evvela sağlık ,huzur, mutluluk diliyorum herkes için.. yarın cumartesi.. yöresel yemeğimi yapıp yüklicem canlarr.. ben varya ben ne cinim yarına da misafirim var bir taşla iki kuş vurucam![]()
Günaydın canımgünaydın kızlar herkesler nasıl
Nevreste cim nerelerdesin
sanırım yarışmanın süresi uzun olunca katılım agır gidiyor.![]()
Hahah hepsinin kiz olcagi ne malum sende var miiBenden tavsiye üç beş kız doğur.Biri bulaşık yıkar,biri ev süpürür,biri de toz alır sen ayaklarını uzatıp yatarsın.
![]()
Günaydın,Hayırlı Cumalargünaydınn hayırlı cumalar![]()
Ellerine sağlıkafiyet olsun, baktım bu topikte hep diyette, yeşil çay iyi gider dedim :) nasılsınız?
Kolay gelsin AblacımGünaydınlar hanımlar diyip hemen kaçıyorum,bugün usta gelecek balkon kapanacak çok işim var çokkkkk görüşürüzzz kolay gelsin banada![]()
Günaydın canımİyilik çok şükür sen nasılsın
Evet yarışma uzun lolduğu için tarifler ağır ağır geliyor son hafta hızlanıyor..![]()
Bakalım daha neler neler gelecekiyiyim canım ya kk da turluyorum
agır olsun güzel olsun
yeni tarifler içimizi açsın![]()
Bakalım daha neler neler gelecekÇalışanlar hafta sonu ekliyor
Ben de yapacağım bir tarifDiyetteyim biraz sonlara doğru yapayım diyorum
Tabi ben yapana kadar kimse yapmazsa
![]()
Sağol canımooooo sabırsızlıkla bekliyorum o zaman![]()
Sağol canım
Sen çalışıyor musun![]()
Allah kolaylık versin canımyok canım çalışmıyorum ama en çok istediğim şeydi çalışmak hani neyi çok istersen o olmaz derler öyle oldu
ama evde agır işşiyim![]()
Allah kolaylık versin canımHerşeyde bir hayır vardır
![]()
sağol canım daha iyiyim ilaçlar falan işte sen nasılsınGünaydın,Hayırlı Cumalar
Nasıl oldun canım![]()
Gecmis olsun canimsağol canım daha iyiyim ilaçlar falan işte sen nasılsın
kız nevoş elinde güzel bir kek tarzı bi tarif var mı çikolatalı , toplar, kolay falan o tarz bişey![]()
sağol canımGecmis olsun canimben verebilirim sana cok basit bi kek tarifi incir seviyorsan