- 10 Ocak 2012
- 1.514
- 1.102
- 198
Gunaydin şeflerimmm nasilsiniz bugun : )
gunaydin.cok sukur iyiyim . sen nasilsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1471355
KKızlar bu tatlının adi nedir bilen varmı
Birde benim ikramim olsun çok güzel duruyor
Bıraz rahatsız bır ıkı gun dınlensın sonra gezmelerdeyız ınshiii öyle mii iyi bakalım size iyi keyifler![]()
çokkk iyiyiz bugünn seni sormalııı..Gunaydin şeflerimmm nasilsiniz bugun : )
hımm anladım canım hadi iyi alışverişler sana ohhhBıraz rahatsız bır ıkı gun dınlensın sonra gezmelerdeyız ıns
Sımdı ufaklıgı bırakıp babasına ben carsıya gıdıyorum alısverıse![]()
Irmık tatlısımı acaba boyle sekıllı yapıyolar artık guzel gorunuyorEki Görüntüle 1471355
çok güzelmişte çözemedim irmiğe benzettim dicem sanki silikon kaplara konulmuş uv helvasına benzettimm..Eki Görüntüle 1471355
kız sen nerelerdesinsaıl nevoş sultan hayırlısı .. Nasılsın ?
Vuslat ablacım çok saol aynen hayırlısı çok sağol , yemeğinde çok güzel
harbim gülüm nasılsın ? Sağol canım Amin hayırlısı rabbim isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin en başta sana![]()
Oo bu hafta gıtmemısya hıcbırseygünaydın canım fazla değil.. geçen cuma tartıldım 65.4 idim bu sabah tartıldım.64.6 olmuşumm.. yavaş yavaş bazen hafta içi kaçırmasam daha çabuk gidecek yağlarımm. bu yağlar seviyor beni anam bırakmıyorlarr..
[QUCanım pembebogurtlen, post: 40180553, member: 619840"]
kurabiye gibi geldi banaçok tatlı gözüküyor yerim onu
![]()
bence de un helvası kurabiye tarzı bişeyçok güzelmişte çözemedim irmiğe benzettim dicem sanki silikon kaplara konulmuş uv helvasına benzettimm..
evet canım bu hafta gitmemiş. arada kaçırdığımdan ..Oo bu hafta gıtmemısya hıcbırsey
E tabı hem burası hem dıyet topıgı olmuyo burası bozdurur dıyetı falan![]()
Bizdede hazır yoğurt sevilmez.Mecbur kalmadıkça almıyoruzEn lezzetlısı gercektenbızde hazır yogurt alınmaz cocuklarda buna alıstı sevmıyolar dıgerını:)
Canim tatli sanirim tatli kasiklari var ve sosu var
Geçmiş olsun Matmazel'cim bu havalara güven yok dikkatli olKızlar günaydın
Hayırlı cumalar
Grip olmuştum ben ya her yerim dökülüyor.. Of of
Böğürtlen neden agliyon ne oldu tatlım.
aynen bence debanada öyle geldiisütlü tatlıya benzetemedimm..kurabiye gibi duruyorr.
Allah korusun canımTesekkurler canim sanirim bahardan olsa gerek cabuk atlatirim insallah
Korktum sabah sabah domuz neyim mi oldum diye
Evdekiler kizdi bana sus diye