- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
sizin orasida sicak mi ablam..Ben de sık yapamıyorum
Yavaş yavaş veririz ne yapalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin orasida sicak mi ablam..Ben de sık yapamıyorum
Yavaş yavaş veririz ne yapalım![]()
Isten çıktık eve gelirken aldikAa tavşanı aldın bile mi? Hangi ara aldın? Çok Şirin![]()
Gelin valla cocuklarimiz kosturur bahcedeeSe al biz gezmeye gelelim![]()
HüsamettinTakdimmmmm iveett cok tatlilar kiii : )
Bu tavsanin adi neeee : )
Bende uzandım birazcık, ha ondan cevap vermedin :)) Yine telefonu sessizde herhalde dedim ama kızmadım. Arkandan saymadımIsten çıktık eve gelirken aldikdavşan heyecaniyla acele çıktım,telefon dükkanda klmis canm ya. sen nerdeydin bakim
Gelin valla cocuklarimiz kosturur bahcedee![]()
degisikkkk :)Hüsamettin![]()
Bugün hava çok güzeldi canımsizin orasida sicak mi ablam..
Tahmin ettim aradığınıBende uzandım birazcık, ha ondan cevap vermedin :)) Yine telefonu sessizde herhalde dedim ama kızmadım. Arkandan saymadım![]()
Bende uzandım birazcık, ha ondan cevap vermedin :)) Yine telefonu sessizde herhalde dedim ama kızmadım. Arkandan saymadım![]()
bundan sonra sen benim lop davşanimsin margadegisikkkk :)
Mesaj atım ses çıkmayınca AradımTahmin ettim aradığınıaramasan msj atmissindir dedim. Uzak bi de yari yolda geldi aklima dinlemedi de kaldi öyle. Allah razı olsun
![]()
İnşaallah canımIsten çıktık eve gelirken aldikdavşan heyecaniyla acele çıktım,telefon dükkanda klmis canm ya. sen nerdeydin bakim
Gelin valla cocuklarimiz kosturur bahcedee![]()
O siteler bile yasak.dns degistirme diye yaz canim bir suru anlatimi var.. formattansa bu daha kolay gibi..
Tavşanın adı ne oldu ben kaçırdımMesaj atım ses çıkmayınca AradımAllah senden de Razı olsun
davşanın adı çok güzel
![]()
Ne yazdinMesaj atım ses çıkmayınca AradımAllah senden de Razı olsun
davşanın adı çok güzel
![]()
Küçük Hüsamettin olsun.Hüsamettin![]()
![]()
HüsamettinTavşanın adı ne oldu ben kaçırdım![]()
Geçmiş olsun canım.Misafirler gitti bende bittim![]()