- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Tabak mı canım o niye ayıp olsunBence yikayip vereyim ayip olmasin
Tatlimm nasılsınnnnn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabak mı canım o niye ayıp olsunBence yikayip vereyim ayip olmasin
Yetişemedim kusura bakmaBen geldim![]()
Yok artık
HahahahTabak mı canım o niye ayıp olsun![]()
Fena yorgun misafir geldi hatunlar kalkmadi gec de geldiler benim kizda aksamlari biliyon durmuyor pilim bitti deşarj olmaya geldimBence yikayip vereyim ayip olmasin
valla benimde sag kolum agriyor hem implantin yeri hem bilegim agriyorBende öyleyim bugün kollarım ağrıyor
Hosgeldin,nehaber![]()
Dinlen canımFena yorgun misafir geldi hatunlar kalkmadi gec de geldiler benim kizda aksamlari biliyon durmuyor pilim bitti deşarj olmaya geldim
valla benimde sag kolum agriyor hem implantin yeri hem bilegim agriyor![]()
İyiyim canım.Uzat ayaklarını dinlen.Saol canim nber
Harbiiiiiim
h b fena halde yorgun
Evet ya şapşal halleri ne tatlıdır şimdi onunHahahahfare gibi evin içinde girmedigi yer kalmadi
haliyi kaldirdim ortadan parkede ayaklari kayiyo koşarken çok komik oluyo
![]()
İzleyip üzme kendini
Bi cay koydum kendime dinlenmeye çalışıyorumDinlen canım![]()
Ah canım benim,dogru yere geldinFena yorgun misafir geldi hatunlar kalkmadi gec de geldiler benim kizda aksamlari biliyon durmuyor pilim bitti deşarj olmaya geldim
valla benimde sag kolum agriyor hem implantin yeri hem bilegim agriyor![]()
aynen oyle yapıyorum canimİyiyim canım.Uzat ayaklarını dinlen.![]()
Siz isteyken ne olucak bu yavrucakAh canım benim,dogru yere geldinbaaakkkkk küçük hüsamettinimmm
![]()
Ayy canim tavsan iyi hos ama cok pis beee ben baktim bi ara ev temizlemekten canim çıkıyordu ama sevimliAh canım benim,dogru yere geldinbaaakkkkk küçük hüsamettinimmm
![]()
Hic izlemedim bilmiyorumMüziği cok güzel![]()
Aaa tavsiye ederimHic izlemedim bilmiyorum![]()
Afiyet olsun canımBi cay koydum kendime dinlenmeye çalışıyorumsenin neyin var canim
Ben izliyorum.Aaa tavsiye ederim![]()