- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
Bu kategorıde olmalısın benceGeldin yani Karadeniz`e.Ne güzel.
Evet güzel oluyor fırın sütlaç.
İyiyim canım.Güzel bir tarif bulursam katılırım bakalım.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kategorıde olmalısın benceGeldin yani Karadeniz`e.Ne güzel.
Evet güzel oluyor fırın sütlaç.
İyiyim canım.Güzel bir tarif bulursam katılırım bakalım.![]()
İnşallah kısmet diyeyim.Bu kategorıde olmalısın bence![]()
Benden korkacağına adradan kork, bide davet ediyonBu kategorıde olmalısın bence![]()
Sen beni yle hiç yarışmadın sanırım, ben katılma diye neler yapıyorum o davet ediyoİnşallah kısmet diyeyim.![]()
Ne guzel ıste hepımız yumusak yumusak yarısırızBenden korkacağına adradan kork, bide davet ediyon![]()
Yarıstıkya kurabıyelerde hep beraberSen beni yle hiç yarışmadın sanırım, ben katılma diye neler yapıyorum o davet ediyo![]()
Ne korkacak ayol.O da çok iyi.Benim tarif bile yok ortada.Benden korkacağına adradan kork, bide davet ediyon![]()
Eder tabi ne olacak.Koalisyon kurup seni alt edeceğiz.Sen beni yle hiç yarışmadın sanırım, ben katılma diye neler yapıyorum o davet ediyo![]()
E canım ne demeye gel yarışalım diyorsun? Bırak o oy kullandın sadeceNe guzel ıste hepımız yumusak yumusak yarısırız
Bızımkıler dızısı geldı aklıma ne alakaysa
Yarıstıkya kurabıyelerde hep beraber![]()
Sen kıyamazsın banaNe korkacak ayol.O da çok iyi.Benim tarif bile yok ortada.
Eder tabi ne olacak.Koalisyon kurup seni alt edeceğiz.![]()
Evet ya ben oy kullanayım yumuşak yumuşak.E canım ne demeye gel yarışalım diyorsun? Bırak o oy kullandın sadece
Sen kıyamazsın bana![]()
Benım tarıf var ama heran degısebılırNe korkacak ayol.O da çok iyi.Benim tarif bile yok ortada.
Eder tabi ne olacak.Koalisyon kurup seni alt edeceğiz.![]()
Cıtası yuksek olanlarla yarısmak daha heyacanlı olıyE canım ne demeye gel yarışalım diyorsun? Bırak o oy kullandın sadece
Sen kıyamazsın bana![]()
O zaman katıl, özledim seninle yarışmayıEvet ya ben oy kullanayım yumuşak yumuşak.Ne diziydi.
Kıyamam tabi.![]()
O kadar iddialı tarifin varsa korkmaya gerek yokBenım tarıf var ama heran degısebılır
Super huper muthıs bı tarıf buldum
Cıtası yuksek olanlarla yarısmak daha heyacanlı olıy![]()
Benım tarıf var ama heran degısebılır
Super huper muthıs bı tarıf buldum
Cıtası yuksek olanlarla yarısmak daha heyacanlı olıy![]()
O kadar iddialı tarifin varsa korkmaya gerek yok![]()
SoylememSen tarifini söyle biz olup olmayacağını söyleriz.Güzelse hiç olmaz zaten.
Mersi canım iltifatın için.Şimdi herkes çok iyi.
Söyleme tamam.
Soylemem
Bu sefer muthıs seyler cıkacak zaten![]()
İyi geceler canım.Bana musade kızlar sarj bıtıyor
Uyumaya dıye cıktım yukarı esım asagıda sımdı sarj almaya gıdersem uyumaya gıtmıstın sen hanı dıye bısuru tantana
Gorsrz![]()
Iyi gecelerBana musade kızlar sarj bıtıyor
Uyumaya dıye cıktım yukarı esım asagıda sımdı sarj almaya gıdersem uyumaya gıtmıstın sen hanı dıye bısuru tantana
Gorsrz![]()
Burdayım da netim çok kötü kaçcam bende, zorlanıyorum. Iyi gecelerBen de kaçtım.Pinko da gitti galiba.
İyi geceler.