• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gözünz aydın hayırlı sağlıklı evlat olsun inşaallah....

ne eniştesi, nerede? :1:

Redhack eniştemiz Medcezir'i başgöz ediyoruz:ssz:

tüh geç kaldım gerçi enişte lafına sinir oluyorum çarşının gelinisin sen kızım vazgeç bu sevdadan :27::27::9:

''gelin ata binmiş ya nasip demiş''
o hiç belli olmaz yani başgöz işleri bi bakmışın çarşı ya gelin oluvermiş:9::9::9:
çarşı redhack e karşı:27::27::27:

Direnmed @redhack te seni sevecek :63:

Junior çapulcu geliyor kızlar :49::49:

İnanmıyorummmmmmmmmmm:53::53::53::53:
Ay kuzum nasıl sevindim ya, bak duygulandım da:43::43::43:
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, yarın bir ara çaldır da konuşalım, oy kuzum ya:48:

odtü'lü öğrencilerin orantısız zekaları karşısında övünenler ne kadar övünseniz az...!
açın da kim milyoner olmak ister yarışmasına bakın..tam kopmalık:60:...

Medcezir boş ver sen redkek'ten koca olmaz topikten bi arkadaşın daha önce yazdığı gibi sen iyisimi bi devlet memuru bul.
demedi deme bizden abla tavsiyesi:51:

Bugün haberlerde öcalan'ın kardeşinin röportajını dinlerken ve pişkin pişkin 'abim 64 yaşına geldi, bari daha rahat bir yere geçsin, dört tarafı denizle çevrili adada ne yapacak artık' derken aklıma rahmetli M.Ali Birand'ın bölücü başıyla röportaj yaptı diye hayatına kast edildiği ve adamın ülkeyi terketmek zorunda kaldığı bir dönem olduğu ve üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin ölümünde bile dile getirildiği geldi..

düşündüm düşündüm, nereden nereye dedim..

Abbasağa formu , Kadköy' de Yoğurtçu parkı ile 2Temmuz Sivas Katliamını anmaya katılacaklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X