• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben bu gezi olaylarını fay hattına benzettim.her iki taraftada enerji birikimi vardı,fay hattının kırılmasıyla bu enerji açığa çıktı ve millet bi rahatlama yaşadı.
ara ara rahatlamaya ihtiyacı var insanların.umarım bu olaylardan sonra gerçek anlamda demokrasi hak ve özgürlüklerimize kavuşuruz.

Abbasağa forumu Yoğurtçu parkına çıkartma yaptı 21:00 da yürüyüş başlayacak
$BOLtpwuCAAIEvyF.webp

Kapatılan NTV Tarih dergisinin aylık tirajı 40-45 bin arasındaymış. Bu arada yayımlanmayan son sayının editör yazısı:
$BOKn4KACEAAcSWM.webp

orhan pamuk 1 milyon ermeniyi katlettik dediği için nobele layık görüldü yoksa babalarının hayrına verdiklerini düşünmüyorum.
fatih akının kekilliyi oynattığı filmi altın ayı almıştı hatırlıyorum.ama bir elin parmaklarını geçmez bunlar.

yok ben hollywoddan geçtim bunları bollywoodda bile oynatmazlar:1::1::1::1:

bu ülke Kemal Sunal lar Şener Şen ler Adile Naşit ler Çetin Tekindor lar Tuncer Kurtiz ler Tarık Akan lar yetiştirmiş
hollywoodda ödül alanların bazısını değil hepsini sollar bu isimler

bu arada siz ne iş yapıyorsunuz merak ettim ,doğrusu kimseyi begenmediniz malum koca ülkeden , aldığınız ödülleriniz varsa sizi de ayakta alkıslamak isteriz

orhan pamuk 1 milyon ermeniyi katlettik dediği için nobele layık görüldü yoksa babalarının hayrına verdiklerini düşünmüyorum.
fatih akının kekilliyi oynattığı filmi altın ayı almıştı hatırlıyorum.ama bir elin parmaklarını geçmez bunlar.

sibel kekilli ve hollywood dediğiniz için söylüyorum, kendisi şu anda game of thrones'ta oynuyor.

Hollywood da oynayamamaları kişisel haklarını aramalarına engel mi?

Nobel, edebiyat dünyasındaki en nitelikli ödüllerdendir.edebi yeterliliği olmayana ödül verilmez.eğer ödül alanlar listesine bakarsan(Hemingway,Hamsen,Neruda…) şu anda dünya klasikleri arasına giren yazar ve şairleri görürsün.başarı ödüllendirilir,teşvik edilir.fransa baş tacı ederken,İngiliz yere göğe koyamazken biz neden başarıların altında neden arayıp onu itibarsızlaştırırız anlamam.orhan pamuk aylarca eve kapanır roman yazar,bir hafta düşünür eskiz çalışır bir paragraf yazar yani cümleleri damıtır,okumaktan gözleri bozulur ara ver derler vermez,kitabı için oradan oraya gezer gözlemler..kendi hayatını edebiyata vakfeder.eğer ülke geçmişini eleştirmek nobeli garantiliyorsa şu anda roman yazmış birçok muhalif yazar var onlar da Nobel alsın biz de görelim.
Lütfen bana kırılma ama bir konuda seni eleştiriyorum.bunlar Hindistan sinemasında bile oynayamaz diyorsun sonra da neden ödül sayıları az diyorsun.hem uluslar arası başarıyı yalnız sinemayla hem de sadece hollywoodla sınırlandırıyorsun hem de daha önce yazdığım ödüllerin içeriğini göz ardı ediyorsun.(roman,şiir,tiyatro,opera,fotoğraf,klasik müzik,sergi…) kendi sanatçısının bir şeyleri başaramayacağına inanan,başarılarının altında başka sebep arayan birine nadir rastlıyorum.

Kadıköy altıyol boğa heykeli. Resimlere tıklayınız

$Fotoğraf0987.webp $Fotoğraf0994.webp $Fotoğraf0999.webp $Fotoğraf1001.webp $Fotoğraf1003.webp $Fotoğraf1015.webp $Fotoğraf1018.webp :72::72::72::72::72::72::72:

Son düzenleme:
'Namus yemini ettiniz!'
Hacettepe öğrencileri hakkında Gezi Parkı olaylarında yaralılara müdahale ettiği için soruşturma açılması üzerine açıklama yapan Hacettepe Tıp Fakültesi rektörü mezuniyete damgasını vurdu

'SİZİ ENGELLESELER DE HASTANIZA BAKACAKSINIZ'

Sağlık Bakanlığı Kanserle Savaş Dairesi Başkanlığı'nın kurucusu ve 11 yıl başkan vekilliği görevini yürüttükten sonra Hacettepe Üniversitesi Rektörü olan Prof. Murat Tuncer konuşmasında "Hipokrat Yemini, bir namus yeminidir. Görevinizi tam anlamıyla yapacaksınız. Hastanızdan sorumlusunuz. Sizi suçlasalar da engellemeye de çalışsalar hastanıza bakacaksınız. Hastanıza bakmak için hiçbir merciden 'izin almak' zorunda değilsiniz. Hekim, acil sağlık yardımı ihtiyacı olan bir hastasına müdahale etmek için yer, zaman, izin, kanun tanımaz" dedi.

Yakılan yıkılan 3-5 otobüsün ardına düşüp sayfa sayfa aynı görüntüleri paylaşan arkadaşlardan,
Bugün yakılan 37 canımız için bir başsağlığı beklerdim.

Canın, maldan her daim önemli olması umuduyla.

'Namus yemini ettiniz!'
Hacettepe öğrencileri hakkında Gezi Parkı olaylarında yaralılara müdahale ettiği için soruşturma açılması üzerine açıklama yapan Hacettepe Tıp Fakültesi rektörü mezuniyete damgasını vurdu

'SİZİ ENGELLESELER DE HASTANIZA BAKACAKSINIZ'

Sağlık Bakanlığı Kanserle Savaş Dairesi Başkanlığı'nın kurucusu ve 11 yıl başkan vekilliği görevini yürüttükten sonra Hacettepe Üniversitesi Rektörü olan Prof. Murat Tuncer konuşmasında "Hipokrat Yemini, bir namus yeminidir. Görevinizi tam anlamıyla yapacaksınız. Hastanızdan sorumlusunuz. Sizi suçlasalar da engellemeye de çalışsalar hastanıza bakacaksınız. Hastanıza bakmak için hiçbir merciden 'izin almak' zorunda değilsiniz. Hekim, acil sağlık yardımı ihtiyacı olan bir hastasına müdahale etmek için yer, zaman, izin, kanun tanımaz" dedi.

Herkes işini hakkıyla yapsa yeryüzü cennet olurdu. Çok duygulandım
happy-crying-smiley-emoticon.gif
Helal sana Prof. Murat Tuncer
winking-thumbs-up-smiley-emoticon.gif

An itibariyle redhack diyaneti hackledi:ssz:

Bir kişi de yazmış "buraya girip din ve devlet işlerini de ayırabiliyoz mu" :60:
Ne güldüm :1:

Maraş katliamı, devlet açıklaması; dış mihraklar
Çorum katliamı, devlet açıklaması; dış mihraklar
Sivas katliamı, devlet açıklaması; Sivas'ı karıştırmak için Sivas'ın dışından gelen dış mihrakların adamları...
Gazi katliamı, marjinal grupların işi...
Roboski (uludere) katliamı, terör örgütünün oyunu!
Gezi olayları, faiz lobisinin işi...
Lice katliamı, uyuşturucu baronlarının işi...
İşte tüm hikaye bu:42:

Alıntı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X