• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu anda taksim civarından canlı yayın yapan bir yer var mıdır görebileceğimiz?

ahahaha çok güldüm :1: ben de memur mantığı olacak sanıyordum, sabah 8 akşam 5 diye bekliyordum :1:

Bak bu mantıklı,
Bu gezi direnişçileri gündüz ya okulda ya işte.
Onları sokmamak için 8-5 makul saatler:ssz:

arkadaşlar abim aradı,gezide gelen halka üst çanta araması yapılıyomuş,resmen bize potansiyel suçlu muamelesi yapıyolar dedi
aramayı o kadar abartıyolarmış ki usanıp bırakıp giden insanlar oluyomuş

arkadaşlar abim aradı,gezide gelen halka üst çanta araması yapılıyomuş,resmen bize potansiyel suçlu muamelesi yapıyolar dedi

Bunca saat polise aksiyon olsun diye mi bu kadar insana saldırılmış?
Lise öğrencisi bunun için mi yaşam mücadelesi veriyor???
Allah bunları bildiği gibi yapsın....
Onlar bu saatte uygun gördü bu saatte gidilecek parka, 4 saat önce girilse idi b... mu vardı?
Hukuk önünde haksız çıkmayı yediremediler kendilerine halkla oyun oynuyorlar:

Son düzenleme:

benim de arkadaşım twitter a aynısını yazmış. umarım doğru değildir veya abartıdır diye düşünmüştüm, ama nafile :50:

benim de arkadaşım twitter a aynısını yazmış. umarım doğru değildir veya abartıdır diye düşünmüştüm, ama nafile :50:

yok güzelim nerde güya milleti yıldıracaklar
anlayamadılar hala gezi direnişi ruhunu
rte askerleriyle karıştırıyolar gezicileri herhalde
onlar gibi sıkıyı gördümü kayacaklarını sanıyolar

TABİPLER ODASI'NDAN AÇIKLAMA: SÖZÜN BİTTİĞİ, AKLIN DURDUĞU YERDEYİZ

İstanbul Tabipler Odası'ndan İstikal Caddesi'ndeki müdahaleyle ilgili yazılımı açıklama yapıldı.
Açıklamada,

"23 günden bu yana polis barikatları kurularak halka kapatılan Gezi Parkı bugün İstanbul Valisi’nin, Büyükşehir Belediye Başkanı’nın, Beyoğlu Belediye Başkanı’nın katıldığı resmi törenle tekrar 'halka açıldı'. Vali Hüseyin Avni Mutlu, kamuya açık olan bir alanın tekrar kamuya açıldığını ilan ederek bir ilke imza atmış oldu. Akşam saatlerinde yaşanan gelişmelerse, AKP Hükümeti’nin ve Valisi’nin akıl ve vicdan tutulmasının devam ettiğinin göstergesi oldu. Odamızın da bileşenleri arasında yer aldığı Taksim Dayanışması’nın bu akşam 19.00’da yapacağı basın açıklaması yine polisin şiddetli saldırısıyla engellendi" denildi.

Açıklama şöyle devam etti: "Odamız Genel Sekreteri Dr. Ali Çerkezoğlu, üyemiz Dr. Kamil Tekerek, Mimarlar Odası yöneticisi Mücella Yapıcı, TMMOB İKK Sekreteri Süleyman Solmaz’ın da aralarında olduğu (ulaşan son bilgiye göre) 35 kişi gözaltına alındı. AKP Hükümeti ve Valisi’nin demokratik, anayasal hakların kullanımına, kişi hak ve özgürlüklerine karşı giriştiği bu akıl ve hukuk dışı saldırıyı kınıyoruz. Haksız, hukuksuz yere gözaltına alınanlar derhal serbest bırakılmalı, kamuya açık Gezi Parkı ve Taksim Meydanı’ndaki polis işgaline son verilmeli, meydanlar ve parklar gerçek sahiplerine; halka bırakılmalıdır" denildi.

Taksim Gezi Parkı, geceyarası yeniden açıldı. Polis gözetiminde parka girenler tek tek aranarak alana alındı.

Haberi geçiyor. Doğruluğundan emin değilim.

amanin melekcim ne oldu??? Biseye ihtiyacin var mi??? ac misin, aciktamisin?

Son düzenleme:
Şu anda parka giriş serbestmiş, sorun yokmuş.
Ramazan'ı Şerif Hayırlara vesile olur İnşallah.

Herkese iyi geceler kizlarrrr...Tekrar hayirli Ramazanlar olsun. Allah kolaylik versin oruc tutanlara insalllah...

Hayırlı ramazanlar herkese, iyi geceler.

01:05, Direnişte ölen insanlar için Gezi Parkı'nda saygı duruşu yapıldı, yoklama alındı.

1 ekmek 1 su 1 zeytin imkanlarınız müsade ettikçe getirin ve paylaşmaya devam edelim. gezi ruhunu abbasağa parkında yaşatmaya devam edelim..
$BOp8DAmCMAIvw1F.webp

ŞAKA GİBİ...
Polis önce Yurttaşları dağıttı sonra 23.45'te
Taksim Gezi Parkı yeniden açıldı. :46: (alıntı)

Vaay!!! Çarşı grubu da gezi parkında... :52:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X