- En iyi cevaplar
- 2
- Emoji Skoru
- 70.150
- Puanlar
- 1.623
ahaha Çin'deki budistlerle ne alıp veremediğiniz var ya![]()
Japonya, Kore, Moğolistan, Nepal, Sri Lanka, Tayland ve Tibet varken neden sadece Çin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahaha Çin'deki budistlerle ne alıp veremediğiniz var ya![]()
Canım sinirlenme, işememişler pişirip yemişler sakin ol:26:
Tahminim var ama henüz emin olamadım...da taoizm,hristyanlık,büyük çoğunlukla da ateizm varken neden budistler?Japonya, Kore, Moğolistan, Nepal, Sri Lanka, Tayland ve Tibet varken neden sadece Çin
konu ısınıp ısınıp başa dönüyor : )
dışarıdan çok keyfili ama :)
KK'nın SSK maceraları, RTE'nin gemileri
heee IMF borcu ödendi yaaa cari açıktan bahseden yok. Varda ne olduğu sanırım bilinmeden büyüyor bu deniyor dış borç. Kişi başına düşen gelir artmış. benim hakkımı kim aldıysa iki elim yakasında olacak... Kişi başına gelir artıp ta emekli maaşı neden hala aynı ? Emeklinin maaşını biri mi indire gandi yapıyor...
Bunu birileri açsa da aydınlansak
10 yılda dış borç 130 milyar dolardan 310 milyar dolara çıkmış bunu konuşan yok.
O çok memnun kalınan akp belediyelerin de hazine kefaletli aldığı ve ödemediği borçları da unutmayalım.
Adamlar bizim adımıza, bize sormadan borç alıyor.
Buna kimsenin gıkı çıkmıyor.
Varsa yoksa kamu zararı benim cebimden çıkmasın.
Yahu senin cebinden neler çıkıyor haberin yok![]()
Tahminim var ama henüz emin olamadım...da taoizm,hristyanlık,büyük çoğunlukla da ateizm varken neden budistler?
[video=youtube;VDIdyGderwI]http://www.youtube.com/watch?v=VDIdyGderwI[/video]
Lütfen ama Gemi degil "GEMICIK"![]()
Asgari ücreti alan, hayatinda hic bir zaman ucaga ayak atmiyacak olan kisiler, heycanli heycanli basbakan 3'üncü hava limani, köprüden konusurken alkisliyorlar.
Aslinda bakarsaniz cok aci bir durum.
Evet canım terörist ilan ettiler adamları.
Vatanı hortumlayanlar, 37 kişiyi diri diri yakanlar, uluderede sivil halkı bombalayanlar, israil için suriyeye savaş açanlar,imralıdaki bebek katilini barış elçisi ilan edenler onlar, redhack terörist. Hı hımm oldu canım
Nazım hikmetin vatan haini, denizlerin terörist, vatana hizmet vermiş onurlu paşaların darbeci, direnişçi halkın çapulcu ilan edildiği bir ülkede, redhackin terörist ilan edilmesi çok normal.
Çünkü bu ülkede "onlardan" olmayan herkes kaka![]()
300-400-500 bin dolar peşinat mı dedi ne kadar da basit söylüyor öyle:26::26::26:
Dogru duymussun ,gemicigin pesinati o kadar(cik)mis300-400-500 bin dolar peşinat mı dedi ne kadar da basit söylüyor öyle:26::26::26:
ayyy birde nükleeer santrali neden istemiyorsunuz, basbakan nimet veriyor tepiyorsunuz diye bagiran var yaaa deli oluyorumm.. Nedir nükleer biliyor mu kiiiii..
ayyy birde nükleeer santrali neden istemiyorsunuz, basbakan nimet veriyor tepiyorsunuz diye bagiran var yaaa deli oluyorumm.. Nedir nükleer biliyor mu kiiiii..
Nüklüer santralı isteyenleri toplayıp yanı başlarına kursunlar.![]()
Konu başbakanın mal varlığımı ? Ben ülkenin geleceği için yazılıp çiziliyor sanıyordum.
ben gideyim zaten doğum günüm bugün hiç uğramayayım bu başlığa
Konu başbakanın mal varlığımı ? Ben ülkenin geleceği için yazılıp çiziliyor sanıyordum.
ben gideyim zaten doğum günüm bugün hiç uğramayayım bu başlığa