konu ısınıp ısınıp başa dönüyor : )
dışarıdan çok keyfili ama :)
KK'nın SSK maceraları, RTE'nin gemileri
heee IMF borcu ödendi yaaa cari açıktan bahseden yok. Varda ne olduğu sanırım bilinmeden büyüyor bu deniyor dış borç. Kişi başına düşen gelir artmış. benim hakkımı kim aldıysa iki elim yakasında olacak... Kişi başına gelir artıp ta emekli maaşı neden hala aynı ? Emeklinin maaşını biri mi indire gandi yapıyor...
Bunu birileri açsa da aydınlansak
Emekli maaşlarına hiç girmeyelim istersen, kişi başı milli gelir artmış mı:))))) arttığı için mi millet çift maaşla bile geçinemiyor, kişi başı milli gelir yıllık bazda söylendiği zaman bile komik, şu andaki kişi başı yıllık gelir 10.504 dolar, cari döviz kuru üzerinden hesaplanıyor, geçen seneden bu yana sadece 38 dolar artmış, 2008'den bu yanaysa toplam 66 dolar artmış durumda, bu hesaba göre bir kişi ayda 1.699 lira gelire sahip demek, bu rakam inandırıcı geldi mi? Şu memlekette kaç emekli bu rakamı alıyor:)))
Yok yani benim rahmetli babam 750 lira emekli maaşı alıyordu 2010 yılında, hadi yaşasaydı 3 yılda bol keseden söylüyorum 200 lira zam alsaydı 950 lira maaşı olurdu, 1.699 - 950=749 lira, nerede 749 liralık kısım kim yedi babamın parasını

Bu kişi başı milli geliri kim nasıl hesaplıyorsa emeklilere bir yollayıversinler o zat-ı muhterem'i, emekliler birşey diyecek kendisine
Bir ilave Türkiye kişi başı milli gelir sıralamasında 62., Gabon diye bir ülke var haritada yerini bilmem ama o bile bizden iyi gelire sahip:)))
LUCKYFİSH benim gerçek sanatçılara sözüm yok.iki hit parçası olan,tv dizilerinde veya filmlerinde adını duyurmuş yapımcı, yönetmen veya oyuncu bozuntularını kastetmiştim.
maalesef ki sanatı hala tv lerden ibaret sayıyoruz.daha ötesine geçemedik... bende tv sanatçılarını örnek verdim.hala da aynı görüşteyim. hep bir taklit hep bir araklama misal:Acun'un programları survivor,yetenek sizsiniz.Melek baykalın programı Martha'nın kopyası.umutsuz ev kadınları,fear factor,20 dakika vs vs.... recep ivedik serisi argo ve belaltı espriler içeren saçma sapan bir film..
sanatçı kesimden kalite düzeyi bakımından dünya seviyesinde yarışabilecek özgün çalışmalar beklemem hata mı..?
MUNE kaymak tabaka derken başı açık insanları kastettiğimi de nereden çıkardın..? yazıyı yazan benim böyle bi ima yok.
yeşil sermaye olarak adlandırılan bazı kurumların gezi olaylarına destek verdiğini yazılı ve görsel medyadan takip ettik.
alınganlık göstermişsin.
bi arkadaş çamaşır mağazasının kapatılmasını da bu mantaliteye bağlamışya ne diyim.
her kesimden olduğu kadar muhafazakar kesimden de fantazi çamaşırlara ilgi var.ben örtünüyorum diye arap kadri donuyla gezicek halim yok.tanga da giyerim normal külotta. bu kadar abartmayalım lütfen.
Yeşil sermaye, valla yeşil sermaye kime ne desteği verdi, destek verdi mi bilmem, ben medyada her denilene inanmıyorum, bildiğim o yeşil sermayelerden birinin ömür boyu mahkumiyeti vardı, bir sürü insanı mağdur etti ama ne hikmetse 5 yıl mı, 6 yıl mı ne cezaevinde kaldıktan sonra hop diye çıkıverdi, hala icraatlarına devam, bir Allah'ın kuluda dur demiyor ne hikmetse, Allah dedi sermayeyi doğrulttu, adına da yeşil sermaye dedi ama sermayenin rengi tartışılır.
Son birşey daha borsayla alakası olanlar bilir, o yeşil sermaye seçimlerde tavan tavan gitmişti, şimdi ne oldu?