• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bireysel yaşadık,o zamanda yapanlara karşı eyleme destek verenlerdenim.(ünv.türban yasağı)Amma velakin bana dokunmayan bin yıl yaşasın düşüncesi yok bende.Hakkımı verdi gerisi beni ilgilendirmez.Ülke mi bölünmüş,vatan mı satılmış,şeriat mı gelmiş,gelirken üç beş insan ölmüş bana nee diyemiyorum üzgünüm.
Din,müslümanlık bir tek o okulda okutulanlara verilmiyor.
Yeğenim ilahiyat fakultesini bitirdi din hocalığını çok güzel bir şekilde icraat ediyor çok şükür.Çünkü bu onun tercihi idi.Bu yönde ilerlemek istediği için imam hatip lisesine gitti ve devamını getirdi.
Kim hangi yönde ilerlemek istiyorsa o okulu okusun.
Son kez bir şey yazayım bireysel
Bu zihniyet yüzünden dükkanımı kapatmak zorunda kaldım zorlayarak.Çocuklarımın rızkını aldılar anlayacağınız.Nedeni iç çamaşır.Bulunduğum yerde hükümet yanlılarının çoğalması ve onlara ters gelmesi.

Bu cam agaci ve camasir magza kapatilma konulari nerden cikti? Ben takip edemedim galiba?
BenToprak dükkanını kapatmak zorunda kalmış muhafazakar bir yerde olduğu için

Sonunda mapustan çıktım.Banlıyken cevap vermemeyi geçtim resimleri bile göremiyorsun ne kötü bi şey yahu.8 gün koskoca 8 gün dşle kolay:37:

Çok sevgili Mune beni iyi ki banladı yoksa ben kendimi tutamayıp şutlancaktım kesin:1:

Şükür kavuşturana, hoşgeldin :34: umarım artık siyasi düşünce suçluları arasında olmazsın, gerçi mapus şartlarını iyileştiriyoruz ama olsun kimse düşmesin kk tipi mapusa:ssz:

ayrica yilbasi camlari özel olarak yetistiriliyor. yani domates salatalik gibi. Büyümeyen, kücük cam agaclari...Tamamen kar amacli yani:))

magazayi ben de bilmiyorum da, kimdi animsayamadim bir arkadas gezi parkindaki agaclara sahip cikacaginiza yilbasinda cam agaclarina sahip cikin dedi:)))

Yılbaşına özel yetiştirilen çam ağaçları artık eskisi kadar rağbet görmüyor, ben kime gitsem yapay ağaç kullanıyorlar, yapayların bile gerçek çam ağacına yakın modelleri pahalı, aklıma kızımla ilgili bir anı geldi, bir yılbaşı günü ki kızım o zamanlar 8 yaşlarında bahçede boyunun yetiştiği bir erik fidesini süslemek istedi, kurdela, süs evde ne bulduysa taktı ağaca:)))
3-5 gün sonra konu komşu dilek ağacı sanıp bahçeye girip ağaca bez bağlamaya kalkmıştı:)) süsleri ağaçtan nasıl topladığımı inanın hatırlamıyorum:)))))

ara ara bakabiliyorum, midem cok asit yapiyor... arada uzaniyorum, ama takipteyim merak etme:))

Allah yardımcın olsun, zor aylar başlamış, hayırlı bir doğum diliyorum:nazar::nazar:

Yılbaşına özel yetiştirilen çam ağaçları artık eskisi kadar rağbet görmüyor, ben kime gitsem yapay ağaç kullanıyorlar, yapayların bile gerçek çam ağacına yakın modelleri pahalı, aklıma kızımla ilgili bir anı geldi, bir yılbaşı günü ki kızım o zamanlar 8 yaşlarında bahçede boyunun yetiştiği bir erik fidesini süslemek istedi, kurdela, süs evde ne bulduysa taktı ağaca:)))
3-5 gün sonra konu komşu dilek ağacı sanıp bahçeye girip ağaca bez bağlamaya kalkmıştı:)) süsleri ağaçtan nasıl topladığımı inanın hatırlamıyorum:)))))

oğlumun doğumunda bize halam hediye getirmişti minik çamımızı 3 ssene oldu tam 152 cm oldu iyi büyümüş mü sizce

munem, kızının ağaç süslemesi nelere kadir olmuş ahahhahahhahhahha:)))dünkü güzel sözlerin için de teşekkürler.siyaset konuşmaya o kadar açmışız ki sayfalar hızla ilerliyor yorumunu şimdi gördüm:)) bu sayfadan epey şey öğrendim,öğrenmeye devam;)

oğlumun doğumunda bize halam hediye getirmişti minik çamımızı 3 ssene oldu tam 152 cm oldu iyi büyümüş mü sizce

Gayet güzel büyümüş, ne güzel bir hediye getirmiş halanız.

magazayi ben de bilmiyorum da, kimdi animsayamadim bir arkadas gezi parkindaki agaclara sahip cikacaginiza yilbasinda cam agaclarina sahip cikin dedi:)))

Haha, ne sacma ya. Ayrica hic kimse gercek cam agaci kullanmiyor bile. Kullansa bile, ve millet kullanilmasini istemezse, bu neden ile sokaklara protesto yapmak icin ciksa,sorun olmaz. Milletin protesto etme hakki var!

munem, kızının ağaç süslemesi nelere kadir olmuş ahahhahahhahhahha:)))dünkü güzel sözlerin için de teşekkürler.siyaset konuşmaya o kadar açmışız ki sayfalar hızla ilerliyor yorumunu şimdi gördüm:)) bu sayfadan epey şey öğrendim,öğrenmeye devam;)

Gülüm,
bu topik dahil şu kocaman sitede açılmış pekçok konu hepimize birşeyler öğretiyor çünkü sanal deniyor ama hayatın ta kendisi burada olanlar, yeter ki anlayıp dinleyelim öğrenmek isteyelim, insanız ve insan gerek yok ben biliyorum derse yanılır, yaşadığın sürece yeni şeyler öğrenirsin.
Öğrenmeye devam edeceğiz hep beraber:34:

Gayet güzel büyümüş, ne güzel bir hediye getirmiş halanız.

kendi evinde de var halamın onunki 10yıllık ağaç tavana değiyo artık
her gittiğimde sünerdim ağacına
oda çareyi aynısından bana da almakta bulmuş:))

Allah yardımcın olsun, zor aylar başlamış, hayırlı bir doğum diliyorum:nazar::nazar:

Allah razi olsun. Midem eksimese cok sükür rahat geciyor. ama mide eksimesi uykumda bile devam ediyor. Annemin de 9 ay hep böyleymis gecmicek sanirim:( Hayirlisi napalim..

Boğaziçi Üniversitesi Mezuniyet
$BOWK7efCEAAqv97.webp
$MRT_1813-(Salt-Okunur).webp

Pagan lardan kalma bir adet. Zamanla ülkelere inanclara göre yeniden sekillenmis..Bn yurt disinda yasiyorum ve burada plastik agac kullanmazlar. Agaclar özel ormanlarda, sebze gibi özel yetistirilirler ve kesilirler. Ticaret amacli yani. Kimse ormanlardan agac calmaz..Ayrica hristiyan alemi yilbasinda degil daha öncesinde agac süslerler. Dini bayramlarinda. Yilbasi günü agac kalkmis olur coktan. Biz de ise agac süslemyi hristiyan adeti olatrak gördüklerinden, ayiplarlar. Ama aslinda ayni amac ve ayni tarihlerde agac süslenmiyor..Yani kimsenin kizmasina, dinden cikmakla suclamasina gerek yok.. Kisaca deginmek istedim:))

Allah razi olsun. Midem eksimese cok sükür rahat geciyor. ama mide eksimesi uykumda bile devam ediyor. Annemin de 9 ay hep böyleymis gecmicek sanirim:( Hayirlisi napalim..

benimde hamileliğimde sürekli midemde yanma ve ekşime oluyodu izmirden hakiki damla sakızı aldık inanırmısın pamuk gibi yapıyodu midemi nası rahatlıyodum oralarda bulabilirmisin?

benimde hamileliğimde sürekli midemde yanma ve ekşime oluyodu izmirden hakiki damla sakızı aldık inanırmısın pamuk gibi yapıyodu midemi nası rahatlıyodum oralarda bulabilirmisin?

okudum onu internette. Türk bakkalindan damla sakizi bakicam en yakin yer bana 55 km. simdi karbonat atiyorum suya biraz dindiriyor ama kisa süreli..Cekicez artik tatlim yaa napalim, ilac almak istemiyorum. hamileligimin basinda antibiyotik aldim cok üzüldüm, simdi almamak icin elimden geleni yapiyorum. Malum yastan dolayi daha bi dikkat etmem gerekiyor...

okudum onu internette. Türk bakkalindan damla sakizi bakicam en yakin yer bana 55 km. simdi karbonat atiyorum suya biraz dindiriyor ama kisa süreli..Cekicez artik tatlim yaa napalim, ilac almak istemiyorum. hamileligimin basinda antibiyotik aldim cok üzüldüm, simdi almamak icin elimden geleni yapiyorum. Malum yastan dolayi daha bi dikkat etmem gerekiyor...

inşallah bulursun canım nediyim annelik zor,ama aferin ilaç almamakla çok iyi ediyosun çünkü gebelikte fazla ilaç tüketimi yüzünden bebeklerde ilerleyen yaşlarda böbrek sorunları başlıyomuş Allah korusun

miamore içebileceğin mide ilaçları var onlardan gönül rahatlıgıyla kullanabilrsin

aaaa olur mu onun %50si var :))
adam ülkesine halkına düşman var mı başka açıklaması!!!
pkklılar ülkeyi götürüyor akpliler uyusun daha, tayyip kurtarcak ya :)
hiç sabredemiyorum ya ben ülkemi atamı seviyorum
birazcık açsak gözüümüzü birlik olsak şu oyunu bozsak ....
adam masal anlatıyor masal ...

pofff maalesef bu yorumum yüzünden ban yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X