Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada hani şu tüketici, yere çöp atan görgüsüz, marka özentili nesili eleştiriyoruz ya onları kınamayın, onlar ağaç kavuğundan çıkmadı onları biz yetiştirdik. Suçu onlarda aramayın bir aynaya bakın, bakayım...
Evet evet o kadar gelişmiş bir ülke ki 2011'de Töhrengen'de cayır cayır insan yaktılar nasıl ki Sivas'ta masum insanları yaktıkları gibi.
?ben nerde kacirdim kültür turlarini? okuyoum bulamiyorum..Benim yazimda yok! Ayrica ne kültürü ne turu?
Kazen Almanyadan bahsediyoruz dimi
kocaman bir ülkeden elbette kötü yanları da olucak kötü tarihleride
töhrengen de olay olması beni ilgilendirmez ki
benim sivasımda onları ilgilendirmesin zaten
ben Almanyada yasamıyorum miamore orada yasıyor
miamore hatta bir Almanla evli
ve bende her an Almanlarla muhatabım
biz olayları gördüğümüz acıdan anlatıyoruz
sen gördüğün acıdan
tekrar söylüyorum Antalya ekonomisi turizme dayalıdır
ve burda turizm de Almanlara baglıdır
istediğin Antalyalı turizmci ile konus herkes sana aynı seyleri söyleyecektir
Almanları seviyor sayıyor olmam Türkiye mi sevmiyor saymıyor olmamı gerektirmez
yok yok kaçırmadınız "kalite getiriyormuş ya almanlar" kalite diyince onu kültüre bağladımGetirdiği kaliteyi merak ettim aklıma kültür, toplum kuralları, görgü vs geldi bu sebeple
laf ebeliği yani veya nereden bakmak istediğinize bağlı...
Kazen Almanyadan bahsediyoruz dimi
kocaman bir ülkeden elbette kötü yanları da olucak kötü tarihleride
töhrengen de olay olması beni ilgilendirmez ki
benim sivasımda onları ilgilendirmesin zaten
ben Almanyada yasamıyorum miamore orada yasıyor
miamore hatta bir Almanla evli
ve bende her an Almanlarla muhatabım
biz olayları gördüğümüz acıdan anlatıyoruz
sen gördüğün acıdan
tekrar söylüyorum Antalya ekonomisi turizme dayalıdır
ve burda turizm de Almanlara baglıdır
istediğin Antalyalı turizmci ile konus herkes sana aynı seyleri söyleyecektir
Almanları seviyor sayıyor olmam Türkiye mi sevmiyor saymıyor olmamı gerektirmez
ben Alman'ları sevmiyorum demedim ki ? Hatta farkındaysan ülke isimlerini hep büyük harfle yazdım, eklemeleri yukarıdan virgülle ayırdım sevmesem bunu yapmam. Lakin ülkemizi bu kadar kötüleyip te Alman'ları bu kadar yere göğe sığdıramamayı anlayamadım.
3-4 yıl önceki turizm krizini hatırlarsınız imdadınıza yerle turist yetişmişti. Yerli turist turizmcinin istetme lastiği değildir.
ona verdiğin 10 olan ürünü bana 20 'ya verme ! Benim mesajım budur. Yerli turisti küstüyorsunuz farkında değilsiniz en ufak olayda yabancı turist kaçarken sizin can simidiniz biziz.
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar
Konu gençler olunca bende lise öğretmenı olarak yazayım...
Öğrencılerıme hadı ders işlemeyelım güncel konulardan konuşalım Ab vs vs dedıgımde ıkı kelımeden öte bırşey yok
Ama konu dızıler markalar futbol olunca ooooyy herkes konusuyor....
Kendılerını marka telefonlarla gıyımlerıyle ifade etmek ıstıyorlar...
Keşek oda olsa bıraz okusalar...
Bu son olaylar gençlerımızın ülkemıze sahıp cıktıgını dusundurdu ama..
Ben yıllardır 23 Nısanda ne ılan edıldı kutluyoruz dıyorum gençlere..Çocuk bayramıya dıyorlar..
Benım Facemde tum öğrencılerım var.Onların yaşamlarını daha ıyı gormek ıcın..
Son olaylarda o kadar resım paylaşmışlar coğuda yalan haber cıktı...Resımdekı yazıları okumadılar..Aceleyle hemen paylaştılar...
Buna uzuluyorum..Ülke gündemınden gerı kalmadıkları ıcın ayrıca mutluyum o ayrı..
Neyı nıcın yaptıklarının keşke farkında olsalar....
...Bizler okumuyoruz araştırmıyoruz işin kolayına kaçıyoruz...Bızlerde tuketmeyı sevıyoruz kı gençlerımızde öyle...
Turizm konusunda otorite sahibisiyseniz bunlari demenizi ve dogruluunu kabul ederim.. Yani bu isin arastirmacisi yada senelerini Turizm isini vermis olmalisiniz. Yakindan gözlemlediginizi farz ederek konusuyorum...
Dünya salaş tatil yerleri hakkında otoriteyim. Bu da yerli turizmci sayesinde oldu, hepsi sağ olsun sayelerinde dünyayı gezme fırsatım oluyor. Yabancı ülkelerin vasat tatilcisine 1 ile hizmet verirken bana 2 olunca yönümü dışarı çevirdim. Şimdi her ikisini mukayese ediyorum. Bu fırsatı da verdiler hepsine çok teşekkür ederim. 5 kıtada neredeyse gitmediğim ülke kalmadı, sürekli bir sorgu ve mukayese halindeyim. Bende elimden geldiğince KALİTE taşımaya çalışıyorum ne kadar kalitesiz olsam da. Gerçi bunu nasıl ölçüyoruz bilmiyorum ama bir ölçüsü vardır elbet.
Bu arada benim tatil anlayışım deniz kum güneş değildir bunu da dip not olarak eklemek isterim ...
Bu da 31 Temmuz 23 Ağustos rotam
![]()
1. En üst (A Sosyo-Ekonomik Statü): Sosyal elit tabaka, soylu aileler, serveti en az 2-3 nesilden gelenler, büyük sanayiciler, üst düzey yöneticiler ve ünlü serbest meslek sahiplerinden (doktor, avukat)
2. Üstün altı (B Sosyo-Ekonomik Statü): Yeni zengin olan bu grup, özel sektör yöneticileri, gazeteci, yazar, kamu üst düzey yöneticileri ve orta-büyük esnaftan oluşmaktadır.
3. Ortanın üstü (C1 Sosyo-Ekonomik Statü): Profesyonel meslek sahipleri ve yöneticilerinden oluşan bu grup C2 ile beraber ülke genelinin büyük bir bölümünü oluştururlar.
4. Ortanın altı (C2 Sosyo-Ekonomik Statü): Beyaz yakalı çalışanlar (memurlar ve işçiler) ve küçük iş sahiplerinden (esnaf) oluşmaktadır
5. Altın üstü (D Sosyo-Ekonomik Statü): Mavi yakalı çalışanlar, kalifiye ve yarı kalifiye işçilerden oluşmaktadır.
6. Altın altı (E Sosyo-Ekonomik Statü): Kalifiye olmayan işçiler, vücutları ile çalışanlar (tarım işçileri, hamallar vb.), küçük esnaflar ve işsizlerden oluşmaktadır. Gelir ve eğitim seviyesi en düşük olan gruptur.
Soralım turizmci arkadaşlara Türkiye'ye gelen turistler
bunlardan hangi statüsü Türkiye'ye tatile geliyor ve 5 yıldızlı ultra lüks otellerde kalıyor ?
ben biliyorum bakalım gelen cevap ne olacak ?
Türkiye gelişmekte olan bir ülke Almanya gelişmiş ülkeler arasında yine de çok yol kat ettik bir çok ülkeye bakarak refah içinde yaşıyoruz açlıktan ölen yok fazla tokluktan şımaran ortalığı karıştıranlar var, bizim tarihimiz daha güçlü Almanlar (Hitler) yahudi diye yahudiliği seçen uygur türklerini yakmadı mı dost bir ülke değil asla!