- Emoji Skoru
- 22.235
- Puanlar
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diren Kadıköy - YouTube Kadıköy Yoğurtçuparkı forumundan. 3:55'ten itibaren de Mısırlı misafir Zeynep'in Tahrir'de yaşananları anlattığı bir konuşma var.
tuhaf buluyorum.
Bazen öyle bir at gözlüğü ile olaylar inceleniyor ki..
Bu imamhatip ti kapaliydi islamdi bu ne dusmanlik arkadasim ben anlamis degilim.hadi herkes bir ornek veriyor bende vereym.
Kizima 9 aylik hamileyim ve biryerden donuyrum.annemde yanimda bi sebepten dolayi basimi ortmustum o gun salla kapali degilim acigim.o an kapalilara yuzde yuzzz hak verdim bi ezikleyerek bakmalar bi havalar cevremdekilerde
Allah inandirsin 9 aylik hamile kadina minubuse bindim sariyere gelene kadar bir allahin kulu yer vermedii
ozaman dedimki yaziklar olsun yaa uaziklar olsun
bu neyin dusmanligi yahudiye museviye hristyana bisey yok turkiye islam karsiti olsu herkes
anlamiyrumm
kesin bende sorun varrr :|||[[
![]()
taze taze ilk foto : )
çaldık : ) kül renginde nefis bir sokak kedisi : )
![]()
isim düşünüyoruz "nazar" olsun mu ? yoksa çok mu arabesk ?
tamam tamam gittim
tekir olsun aadı mesela klasik ama bana hep sıcak bir türk ailesi yuvasını anımsatır
bu arada burası nersi ayol çok tozlu ve pis burayı biri silsin,elektrik süpürgesi bile toz içince mite kaynıyo resmen orası şuan![]()
Evinin girişi, yine eve gelen yardımcı kadınla sorun yaşamıştır ya da son gelenden sonra içine sinen bir yardımcı bulamamıştır.
![]()
![]()
Bugün çok sakin burası herkes Geziye mi gitti yoksa:44::44::44: