- Emoji Skoru
- 2.247
- Puanlar
- 448
28 haziran Yılmaz Özdilin yazısını arıyorum bulamadım.Yardımcı olabilirmisiniz.![]()
Mezzin - Ylmaz ZDL - Hrriyet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 haziran Yılmaz Özdilin yazısını arıyorum bulamadım.Yardımcı olabilirmisiniz.![]()
hepinize iyi geceler diliyorum:)çok hastayım kızlar yatacam bir an evvel
hepinize iyi geceler diliyorum:)çok hastayım kızlar yatacam bir an evvel
Bugun Almanya Düsseldorfta Demokrasiye saygı mitingi düzenlendi ve büyük coğunluğu genclerden oluşan
Gurbetciler Başbakan Erdoğan için tek yürek oldu... Ve sevgilerini dile getirdiler...
Plankartlara yansımış bir kaç yazı aktarıyorum;
Mesele gezi parkı olayı değilmiş Yeğen! hala anlamadın mı mesele darbeymiş! ( bu plankart amcalarımızın elinde) :)
'Senin kıymetini ancak biz 'Almancılar' biliriz, sayende gurbette başımız dik yürüyoruz, sende orda dik dur Başkanım!'
'Merkel ve benzerleri! siz ülkenizde ki NSU katliamlarıyla meşgul olun! Türkiye ile değil!
' Ta gurbetten bizler seninleyiz seni yedirmeyiz!
We are with you Erdoğan! '
Dik Dur Eğilme Delikanlı Türkler Seninle!
Büyük oyunu bozan büyük lider seni çok seviyoruz!
Başbakanım fethettiğin gönüllerdeki bayraği kimse indiremez!
Bu vatan besmele çekerek kurtarıldı!
We Love Erdoğan
Dedelerimiz Menderesle, babalarımız Özal'la bizlerde seninleyiz ey gönüller Kralı!
You will never walk alone erdoğan
Biz demokrasimizide, liderimizide seçtik!
Dik Dur eğilme Ahiska Türkleri seninle!
Başbakanımıza selam durmak yok yola devam!
BBC CNN stern WDR siz nerdesiniz? biz burdayız! Biz Erdoğana karşı değiliz Biz Erdoğanlayız!
Durmak yok yola devam AKP ile gurur duyuyoruz!
Sonuna kadar seninleyiz Büyük Usta!
Avrupa! Haddini Bil!
Ey başbakanım gördüğün hiç birşeyden korkmazsın biliriz ama heybetini gizli tut, yürüyüşün dünyayi titretiyor
Hakimiyet kayıtsız şartsız Milletindir
Başbakanım ayasofya yı açta yer yerinden oynasın !
Mısır değil yedirmeyiz!
Dik Dur eğilme Gurbetciler seninle!
diye devam ediyor Başakanımıza olan sevgi dolu ifadeler...
Gördüğüm kadarıyla başka ülkelerden de akın akın gelmişler
Müthiş bir dayanışma, Güzel bir atmosfer herkez gönül gönüle vermiş müthiş bir birlik ve beraberlik
Yürekten tebrik ediyorum gurbetci arkadaşlarımızı...
Bende tebrik ediyorum
Ne kadar eglenceli pankartlar hazirlamislar
Bundan sonra leman uykusuz yerine miting pankarti okuycam
Yine sidik yarıştırıyorlar demesin kimse ama söylemeden geçemeyeceğim;bir bizim çapulcuların pankartlarındaki yaratıcılığa,espri yeteneğine bakın bir de bunlara...cık cık hiç olmamışBende tebrik ediyorum
Ne kadar eglenceli pankartlar hazirlamislar
Bundan sonra leman uykusuz yerine miting pankarti okuycam
Yine sidik yarıştırıyorlar demesin kimse ama söylemeden geçemeyeceğim;bir bizim çapulcuların pankartlarındaki yaratıcılığa,espri yeteneğine bakın bir de bunlara...cık cık hiç olmamış![]()
Gülün canım kusura bakılacak birşey yok miting pankartlarını okurken ben de güldüm çünkü...Üslubumda sıkıntı yok da hani bazı konularda ister istemez hükümet yanlıları ile karşıtları arasında ister istemez bir karşılaştırma oluyor ya bu durumda da "yine sidik yarıştırıyorlar" deniliyor.Ona ithafen dedim benim cümlem değil yani.kusura bakmayın ama yorumu okuyunca bir tebessümü eksik edemedim:)
ama yinede lütfen uslubumuz bu şekilde olmasın lütfen.
Birlik beraberlik olmuş insanlar bir araya gelmiş, burada amac Türkiye yi savunmak iken
Siz olayı, siz biz olayına çevirmiş ve 'bizim capulcuların pankatrları' ifadesiyle miting pankartları kıyaslama işlemine girmişsiniz :). Böyle bir niyetle paylaşımda bulunmamıştım. Bunun için şaşırdım gerçekten. Aslında bir yandan üzücü de bir durum bu.
Yarışdan bahsetmişsiniz, Yüreklerindekileri bugun dile dökenler de böyle bir yarış içersinde değiller onlar Almanyaya ve Avrupaya mesaj vermekteydiler. Bu vesileyle bunları yazan yüreği yanık gurbetcilerimiz adına, uslubunuzda ki ifadenin yersiz olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.
Bu yaklaşımlarınızın önyargıdan kaynaklandığını düşünüyorum. Ama inşAllah biraz daha empati ve hoşgörüyle ve içimizdeki bu olumsuz düşüncelerden de kurtulursak düzelecek bu durumlar diye düşünüyorum ve ümit ediyorum.
Önemli olan dıştaki görünüş değil dir ki; Ordakilerin niyetleri güzel ya bu yeter... Ve niyetleri bilen Allah,
Allah yardımcıları olsun.
insanın duası yeter ya...
Hayırlı geceler :)
Sen ordamıydın pin?
Ben hiç takip etmedim festivali , niye böyle düşündün merak ettim ama.