• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şunu da belirtmek lazım, Gümüşsuyu'ndan Taksime giden yolu da yaya ve araç trafiğine kapamışlar.

Yakında İstanbul'u komple kapatacaklar diye korkuyorum :53:

Korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar iyice canım

GÜNLERDİR gecenin geç saatlerine kadar süren torba teklifi görüşmeleri, milletvekillerinde yorgunluk belirtilerini gösterdi. AK Partililer, muhalefetin önergesi sanarak, yanlışlıkla Sağlık Bakanlığı’na bağlı sağlık kurumlarına ek ödemeye yönelik bir maddeyi reddettiler.

AK Partililer nerge sandlar, maddeyi reddettiler - Hrriyet GNDEM

ay bende bunu paylasmak için girdim
cok komik ya
şimdi bir yorum yapmak istiyorum da yapamıyorum
benim nickimin ilk iki harfini düşün

kimlere oy veriliyor bir takip edilse ahhh ahh
sırf muhalefet onayladı diye red edenler
sonra da aman efendim biz yanlıs oy vermisiz demeler
neyin kafası bu ya

Son düzenleme:
GÜNLERDİR gecenin geç saatlerine kadar süren torba teklifi görüşmeleri, milletvekillerinde yorgunluk belirtilerini gösterdi. AK Partililer, muhalefetin önergesi sanarak, yanlışlıkla Sağlık Bakanlığı’na bağlı sağlık kurumlarına ek ödemeye yönelik bir maddeyi reddettiler.

AK Partililer nerge sandlar, maddeyi reddettiler - Hrriyet GNDEM

Çok iyi yaa... Bütün işleri sorgulamadan,okumadan,bakmadan otomatik olarak el kaldırmak indirmek olduğu için hata yapmaları normal...

Meclisi hata yaptığı için sevinen vatandaşların olduğu tek ülkeyiz sanırım :27: :ssz:

Ben gerçekten çok sinirlendim son 1 saattir olanlara, oldukça trajikomik işler dönüyor. Ulusal kanalda canlı yayın vardı, hala vardır muhtemelen, muhabir istiklal caddesinden kamerayla görüntü aktarıyor. Polisler ve tomalar istiklalde aşağı doğru iniyor ve ara sokakların hepsine su sıkıyorlar. Gaz bombası da var, ama daha çok ses bombası atılıyormuş. Gaz bombası azmış.

Mantığı ve nedenini kavrayamadım, ama artık kavramaya da çalışmıyorum, çünkü mantık anlamlarımız kesinlikle aynı değil. Orada bu olaylarla hiç bir ilgisi olmayan, bir sürü insan istiklalde dolanıyor. Her zamanki gibi istiklal kalabalık.. 'halk toplanıyor' nasıl bir bahane olabilir? Bu olaylar olmadan önce de istiklal de devamlı milyonlar dolanıyordu zaten. Kime neyi yutturmaya çalışıyorlar?

Yine aynı canlı yayında, minicik çocuklar gördüm, 6 7 yaşlarında falan herhalde ( 3 tane ayrı ayrı çocuk gösterdikler, kameraya onlar yakalandı ) birinin ağzını kapamış babası, çocuğu kaçırmaya çalışıyor. Neden?

Polisin adım adım müdahale ettiği yerlerde, insanlar eyleme geçmiş ve polis daha da müdahaleye başlamış. Yaptıkları eylem ne mi? Alkış yapmak. Biri durup dururken beni bulunduğum yerden kovalamaya çalışsa ve üzerime su sıksa, ben de alkış yaparım, ıslık çalarım, durduğum yerden de gitmem. ister polis olsun, ister annem babam, isterse başbakan. İstiklal caddesi kimin tapulu yeri ki, kimi nerden kovuyorsun?

İnsanları kışkırtmaktan başka bir iş yaptıkları yok. Çok sinir bozucu..

O vizeyi bize vermezler..Biz de ne pala var ne sopa :ssz:

Palanın kralı bizde :77: :9: Meleğim canım kızım. Evlatlarımız, Ülkemiz, Halkımız Allaha emanet olsun. $prayer-hands-smiley-emoticon.gif

. .
994831_10201034751985371_13931075_a.jpg

AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin’in Taksim’de göstericilere palayla saldıran kişiyle ilgili mahkeme kararından söz ederken “Oradaki esnafın hukuk çerçevesinde yapmış olduğu bir eylem” demesi Meclis’te tartışmaya neden oldu.

Böyle bir haber var:53::53:

AKP'liler İTÜ mezuniyet törenine taşlarla saldırdı.

İstanbul Teknik Üniversitesi mezuniyet töreninde, stadyuma inen yaklaşık 100 AKP'li Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı olan bir pankartı açtılar. AKP'lilerin ilçe teşkilatlarından geldiği bildiriliyor.

AKP'lilerin öğrencilere ve velilere taşlarla saldırdığı ancak öğrencilerin tepkisi ile stadyumdan uzaklaştırıldığı belirtildi.

Öte yandan İTÜ Rektörü Mehmet Karaca'nın konuşması sırasında tüm mezunlar arkalarını dönüp ıslıklarla, sloganlarla rektörü protesto etti. Tüm stadyum "Rektör İstifa" sesleriyle inliyor.

Parka Gitmenin Suç Sayıldığı Pala İle İnsan Kovalamanın Suç Sayılmadığı Bir Ülkede Yaşıyoruz...

Divan otelin onunde polisle dialog:
-gaz atmadan uyari yapin lutfen astimlilar, yaslilar var.
-astimli adam buraya gelmez, evinde oturur.

polis destan yazmaya devam ediyor!!
Eki Görüntüle 751103

Allahım :43: İnşallah kalıcı bir hasar değildir. :43:
Yandaş medya Antartika'dan Mısır'a göç etmiş durumda.
Kameraları Mısır'daki vahşete odaklanmış, burnunun ucunu göremez halde.

“Bir kimse ile münasebete girmek için kendisinin ibadetine bakmayın!
Dirhem ve dinar ile olan münasebetine bakın.” HZ. Muhammet

Bülent Arınç: “Gezi protestoları Bakanlar Kurulu’nda görüşülmedi, görüşülmeye değer bir konu da değil''

ne yaygara yapıldı gezi diye ağaç diye hepsi hikaye millete malzeme gerekmiş meğer. yazık günah o polislarinde evı var ailesi var. herseyı polıse yukluyor herkes neden kımse onlara taş molotof atanları soylemıyor kaldırım taslarını sökup polısı taslayanları kımse neden gormuyor?
hepsınden önce o polısler görevlerını yapıyor herkes evıne ekmek götırme derdınde onlar ıstemı sokaklarda eglemcı kovalayıp mıllete gaz atsın. yada tasa sopaya ellerıne gecenle onlara saldırana karsı kendını kporumak zorunda kalsın.. el ınsaf el vıcdan beee bırazda tarafsız bakın ayıııııııpppp

İstanbul Teknik Üniversitesi mezuniyet töreninde, stadyuma inen yaklaşık 100 AKP'li Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı olan bir pankartı açtılar. AKP'lilerin ilçe teşkilatlarından geldiği bildiriliyor.

AKP'lilerin öğrencilere ve velilere taşlarla saldırdığı ancak öğrencilerin tepkisi ile stadyumdan uzaklaştırıldığı belirtildi.

Öte yandan İTÜ Rektörü Mehmet Karaca'nın konuşması sırasında tüm mezunlar arkalarını dönüp ıslıklarla, sloganlarla rektörü protesto etti. Tüm stadyum "Rektör İstifa" sesleriyle inliyor.

$image.webp

Yok artık ya, bu doğru olabilirmi?

ben bu gün taksimde gezi parkındaydım tam saat 14-00 de.
öyle kalabalık değildi,vali ve eşrafı geldiğinde gazeteciler parkın içindeydi bizler dışarıdaydık
derkennn bir hanımefendi protestoya başladı alkış oldu ıslık çalındı
oradan birisi(sanırım amir) ''süpürün şunları''dedi.bir anda o kadar çokkk polis:53:polislerden biri''gidekte dövek''diye konuşuyordu gülüşüyorlardı:53::30::27:milleti metro durağına doğru süpürdüler(onların deyimiyle):30::27::27:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X