Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazıp yazıp sildim,
Kişi tutuklanmışsa yanı tutuklu yargılanacaksa bunun kanunları bellıdır..
Eylem esnasında bazı göz altına alınan kişilerin onceden arama kaydı vardı...Bundan tutuklandılar.
Bazılarıda polıse karşı gelmek vs vs......
Sırf ellerınde Turk bayragı yada Atatürk resmını taşıdı dıye degıl..
Olayları sadece bır resım veya tv haberlerden gorunce bu ulkede hıc mı adalet yok oluyor..
Benım eşım yıllardır adlıyede çalıştıgı ıcın az cok bılıyorum..
Kişinin serbest bırakılmasıda onun masum oldugunu göstermez..
Yargılama devam edıyor...Sadece tutuksuz yargılanacak..
Benımde begenmedgım bır cok kanunlar var o ayrı...
12 yaşında çocuklar tutuklandı...Önceden arama kayıtları olamaz herhalde ya da polise karşı gelmek?12 yaşında çocuk?Yok canım daha neler...Ha bi de kardeşimin okulu Taksim'de.Olayların olduğu günlerde de okulda işleri vardı "giderken yanına gaz maskesi al bari nolur nolmaz" diyordum."Çantasında maske olanları direk topluyorlar nasıl alayım" diyordu.Kişi tutuklanmışsa yanı tutuklu yargılanacaksa bunun kanunları bellıdır..
Eylem esnasında bazı göz altına alınan kişilerin onceden arama kaydı vardı...Bundan tutuklandılar.
Bazılarıda polıse karşı gelmek vs vs......
Sırf ellerınde Turk bayragı yada Atatürk resmını taşıdı dıye degıl..
Olayları sadece bır resım veya tv haberlerden gorunce bu ulkede hıc mı adalet yok oluyor..
Benım eşım yıllardır adlıyede çalıştıgı ıcın az cok bılıyorum..
Kişinin serbest bırakılmasıda onun masum oldugunu göstermez..
Yargılama devam edıyor...Sadece tutuksuz yargılanacak..
Benımde begenmedgım bır cok kanunlar var o ayrı...
Gözaltına alınan bir arkadaşım ve 3 meslektaşım oldu.
Ne taş attıklarına ,ne sopa taşıdıklarına dair bir delil yok.
Suç aletleri birininin gaz maskesi,diğerininde boynundaki fular.
Yapmayın artık lütfen,fulardan suç aleti mi olur?
Biraz vicdanlı düşünelim olur mu.
12 yaşında çocuklar tutuklandı...Önceden arama kayıtları olamaz herhalde ya da polise karşı gelmek?12 yaşında çocuk?Yok canım daha neler...Ha bi de kardeşimin okulu Taksim'de.Olayların olduğu günlerde de okulda işleri vardı "giderken yanına gaz maskesi al bari nolur nolmaz" diyordum."Çantasında maske olanları direk topluyorlar nasıl alayım" diyordu.
Gözaltına altına alınmak ayrı şey...
Sonuçta o arkadaşlarınız fular taktıgı ıcın tutuklanmadı..Serbest bırakıldı lar mı..
Tutuklanmaya sevk edılenler halkı galeyena getırmek örgüt kurmak sucundan ...
Pardon gözaltına alınma..yanlış kullanmışım.Haberin linki burada12 yaşında cocuk eylemlere katıldıgı ıcın mı tutuklandı...Bu olay nerde oldu...Ayrıntıları verırsenız sevınırım
Bende şok oldum..
12 yaşında cocuk eylemlere katıldıgı ıcın mı tutuklandı...Bu olay nerde oldu...Ayrıntıları verırsenız sevınırım
Bende şok oldum..
Gözalına alınmıştır...Sucu yoksa serbest bırakılmıştır...Tutuklama olsaydı bende şaşırırdımAnkara Dikmende olmuştu, ama tutuklanma değil göz altına alındı ve şiddet gördü...
Gözalına alınmıştır...Sucu yoksa serbest bırakılmıştır...Tutuklama olsaydı bende şaşırırdım
Gözalına alınmıştır...Sucu yoksa serbest bırakılmıştır...Tutuklama olsaydı bende şaşırırdım
Gözaltına altına alınmak ayrı şey...
Sonuçta o arkadaşlarınız fular taktıgı ıcın tutuklanmadı..Serbest bırakıldı lar mı..
Tutuklanmaya sevk edılenler halkı galeyena getırmek örgüt kurmak sucundan ...
Paylasan: Selen Kılıç
Arkadaşlar,
Marmara üniversitesi hukuk fakültesi öğrencisi arkadaşımız Ali Can Sünnetçioğlu, cumartesi akşamı gezide protestoya katıldığı için gözaltına alındı. Bu akşam da tutuklanıp cezaevine yollandı. Ve devletin elindeki tek delil: BARET VE DENİZ GÖZLÜĞÜ.
Tutuklama sebebi ise : Toplatı Yasasına Muhalefet.
Bir hukuk öğrenci olarak soruyorum size, ELİ SATIRLI insanların serbest bırakıldığı ancak elinde polisin atması gereken açıyla atmadığı ve atmasının bile yasal olmadığı biber gazı kapsülünden başını korumak için bareti olan bir hukuk öğrencisinin tutuklandığı bir ülkede yaşıyor olmak ve onun bu geceyi cezaevinde bir başına geçirecek olması vicdanınızı sızlatmıyor mu ?
Bizim içimizde her nefes alışımızda sızlayan bir diş var şu an. Yayabilirseniz yayın. Yaymazsanız da en azından zaman ayırıp okuyun.
Teşekkürler. Selen Kılıç
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1069361_10151543671203285_1264035755_n.jpg