Gezi

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
ne zamandır konu açmıyodum bana önyargılı davranıldığı için ama patladım artık
Eşim hocasına(bayan) söz vermişti bir yere geziye gidecektik beraber ,geçen gün dedi ki nisanda gidiyoruz ona göre ayarla işlerini ama hocanın kız kardeşi ve başka bir bayan var oda gelecek( bu bayan da eskiden benim bölümümde asistandı doktorasını bitiremedi başka bir kuruma geçti)
Ben tabi sinirlendim ne işim bir samimiyetimin olmadığı insanlarla dedim haksız mıyım?
Oda ben ne diyim getirmemi diyim dedi..
Ama ben inanmıyorum onların geleceğini sonradan öğrendiğine kesin biliyodu ona göre söz verdi!
Neyse işte tartıştık dün. Sorun bu.
Daha öncede buna benzer bi konu açmıştım hatırlarsanız , bi arkadaşı ve eşiyle gidecektik ben yine tanımıyodum bayanı istemedim, eşim baktı ki olmayacak vazgeçti gitmekten
Ama bunda kesin gidicez hocaya söz verdim dedi. İstemiyorum ya ama gitmesem de olmaz öümkün değil 3 bsyanla eşim sinir oluyorum düşününce

Son düzenleme:

Siz de onlarla gidin madem ?

güven sorununuz var kesinlikle

Ne var yani bunda isterse 10 kişi gelsin gereksiz buldum şu anda düşüncenizi. Bu şekilde devam ederseniz ilerde istenmeyen kişi olursunuz.

Ama tanımadığım insanlarla gitmek istememem çok normal değil mi sizce de
Sonra ne oldu ki ?
Sonra işte hocanın kardeşi ve başka bi bayan da dahil oldular

Ben vallahi ne kocanızı çözdüm,ne sizi ne rahat kadınlarmış böyle o bahane bu bahaneyle Oray'a buraya gitmeye evli bir erkekle,eşiniz de ne meraklı kadınlarla gitme uğruna konuşma uğruna sizinle tartışmaya.
Ve siz de her problemde sanki ilk kez böyle davranıyormuş gibi eşiniz tartışıyorsunuz.Siz de gidin diyeceğim ama bunda gittiniz bir ömür Nasıl gideceksiniz.

Ben vallahi ne kocanızı çözdüm,ne sizi ne rahat kadınlarmış böyle o bahane bu bahaneyle Oray'a buraya gitmeye evli bir erkekle,eşiniz de ne meraklı kadınlarla gitme uğruna konuşma uğruna sizinle tartışmaya.
Ve siz de her problemde sanki ilk kez böyle davranıyormuş gibi eşiniz tartışıyorsunuz.Siz de gidin diyeceğim ama bunda gittiniz bir ömür Nasıl gideceksiniz.
Evet demek ki çok meraklı onlarla gitmeye
Dediğim gibi daha öncede oldu ama vaxgeçti gitmekten istemedim çünkü
Bunda hocaya söz verdim diyo

Evet demek ki çok meraklı onlarla gitmeye
Dediğim gibi daha öncede oldu ama vaxgeçti gitmekten istemedim çünkü
Bunda hocaya söz verdim diyo
Siz rahat bir insan da değilsiniz belli yani nasıl cür et ediyor böyle.Söz verdim diyerek işi bağlıyor işte.Sözden önce eş gelir ve eşe sorulur.Ben eşini bunalttıgını degil de eşinle ayrı karakterlerde olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden eşin gezerken sen hep kendini yıpratacaksın gibi geliyor.Temennim düzelmenizden yana eşinizle fakat sanki daha çok siz yıpranacaksınız gibi.

Siz rahat bir insan da değilsiniz belli yani nasıl cür et ediyor böyle.Söz verdim diyerek işi bağlıyor işte.Sözden önce eş gelir ve eşe sorulur.Ben eşini bunalttıgını degil de eşinle ayrı karakterlerde olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden eşin gezerken sen hep kendini yıpratacaksın gibi geliyor.Temennim düzelmenizden yana eşinizle fakat sanki daha çok siz yıpranacaksınız gibi.
Aynen öyle benden onay alması gerekirdi
Ben gitsemde kuzu kuzu gitmiycem zaten
Zehir edicem ona bu geziyi bu kadar da olmaz çünkü

Aynen öyle benden onay alması gerekirdi
Ben gitsemde kuzu kuzu gitmiycem zaten
Zehir edicem ona bu geziyi bu kadar da olmaz çünkü
Zehir edersen sen zararli cikacaksin yine
Onceki seferler oldugu gibi
Adam laylay takilcak sen uyuz oldugunla kalacan
Ah elif ah bi akillanmadin kiz gunah diil mi canina

Back
X